Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Bár Laza... is elég jól vázolta szitut, de sztem a kérdésedbe ügyesen belefogalmaztad magadnak a választ. Hacsak nem egy általában jó készülékeket gyártó, ismert márka, új típusáról van szó, akkor:
nincs vélemény = nincs kellő tapasztalat = nincs közösségi háttér = probléma esetén segítség sem lesz = nem veszek ilyen telót.
A korábbi linkben nekem elég volt az általad említett paramétereket elolvasni ahhoz, hogy elmenjen a kedvem a megvásárlásától. Tulképp hány collos? Milyen az a 4.3.9 -es Android? A wifi csak b,g? Aminél ezeket behibázzák, azt én tuti nem veszem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest