Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
Üdv! Ha már magozunk: Ha mobilon netezek nálam mind a két mag eléggé aktív, főleg 3g nél merül is rendesen. 4;8;B/L magoknál általában mennyi megy netezés közben, és hogy alakul a fogyasztás a max fogyasztáshoz képest?
-
7Sony7
addikt
válasz
Magicrat #92453 üzenetére
Ez ilyen Intel vs Amd szerű dolog. Minddkettő jó, ha megfelelőt veszel. Egyedül talán a Gps ami sok Mtk procis telóban gyenge, de ez nem a proci miatt, hanem a spórolós telógyártó miatt van így állítólag. Mtk van ami tud kikapcsolva is ébreszteni, snapit még nem hallottam ilyet.
-
7Sony7
addikt
Lenovo A 536 vs ZTE v5 1Gb. Van aki próbálta, használta mindkettőt? Miben jobb egyik másik?
-
7Sony7
addikt
válasz
zolipapa66 #91105 üzenetére
Csak jó lenne tudni egy max. képernyőidőt. 1ó? 2? 3óra? 30 perc?
-
7Sony7
addikt
válasz
balazs1011 #87628 üzenetére
Sajna nem emlékszem, mit kérdeztél, de ilyen"melyik éri meg jobban" kérdésre nehéz válaszolni, főleg, ha az ember nem ismeri a készüléket. Ha nem ilyen volt a kérdésed, akkor bocsi. Sajna nekem sem mindig válaszolnak.
-
7Sony7
addikt
válasz
balazs1011 #87618 üzenetére
Biztosan kaptál volna, ha ismernénk a készüléket. Nagy kaliber ez, nem occo kategória.
-
7Sony7
addikt
válasz
Laza... #85679 üzenetére
Laza... , aytukabozs: Akkor egyetértünk. Már megijedtem, hogy lemaradtam valamiről.
haris: Jó, persze, ezt a részét is értem, de ha valaki ez alapján akar telót választani, eléggé vastag tárcával kell rendelkezzen. Azé' ez meg itt csak egy kínai topic.
Egyébként szerintem ránézésre legyen szép. Jó, persze, szebb a vékony káva mint a vastag, de ha emiatt pl jelentősen olcsóbb, akkor engem nem hat meg.
-
7Sony7
addikt
Engem még mindig nem érdekel hány % a kijelzőm, de áruljátok már el, mire jó ezt tudni?
-
7Sony7
addikt
válasz
salaud #85058 üzenetére
Szia. Akár blogot vagy tesztet vagy mit is írhatnál róla, szerintem nem én vagyok az egyetlen akit inkább az olcsófonok érdekelnek.
Ott lehetne még több kamera kép, kinti kijelző-fényerő teszt, vagy összehasonlítás, beszédhangerő és minőség teszt, Gps teszt, stb.
Gps tesztet szerintem elég jól leírta Fateless kolléga, + jöhetne track is. -
7Sony7
addikt
válasz
WOT-H-A-C #84678 üzenetére
Elolvastam, és képben vagyok, én nem tudok ilyet, csak ebből: "kb az 1 gb rammal van gond" Azt hittem, te tudsz. De mostmár értem 1Gb ram os csak 30 fölött van. Ezt akartad írni.
Tavaly, még a régi szép időkben, mikor nem annyira volt áfa, akkor még lehetett ennyiért jó telót venni, de köszönjük állambácsinak, ma már nem.
-
7Sony7
addikt
válasz
drewcsalad #83846 üzenetére
Rilj a rádió modul, ha jól tudom. Ha gyenge a téterő, és 3g van bekapcsolva, akkor is sok a rilj wake.
-
7Sony7
addikt
Gyerekek, bocsi, hogy itt, de nem tudom hol. : Hogy a túróba lehet megtalálni egy itteni tagot?
Privit írnék, de hogy találom? Konkrétan Mercutio ról lenne szó. Segíjetek már! Köszi. -
7Sony7
addikt
Sziasztok. DOOGEE VOYAGER2 DG310. Erről van valakinek tapasztalata?
-
7Sony7
addikt
Üdv! Tudom, hogy a Doogee kissé leszerepelt már, de a DG450 Latte ról tudtok valamit?
-
7Sony7
addikt
válasz
Blizzardking #82599 üzenetére
Ezek mind "nagyágyúk", és nem olcsók, ezért kevés a tapasztalat.
Keress gazdákat, vagy saját topicot.
Annyit tudnék hozzátenni, hogy a thl 4400 at mintha jobban ajánlanák, mint az 5000 et, és mintha a gps is jobb lenne benne.
Snapi fogyasztás: nekem snapi s4 van 2*1500Mhz krait maggal, szerintem eléggé kajál, viszont nagyon gyors. ( két maggal 16xxx antutu) -
7Sony7
addikt
Úgy, hogy -nem igazán ismerve a két készüléket- valószínűleg az egyik ebben jobb, a másik abban. Az átlag felhasználás meg mindenkinek mást jelent. Pl: Van, aki be sem kapcsolja a gps -t, van aki napnta használja, és van akinek precíziós pontosságú kell. Nálam pl az is döntö lenne, hogy melyik oldalon va a vissza gomb. Azokat emeld ki, ami neked fontos funkció. Ha így sem tudsz dönteni, mert pl azokban teljesen egyformák, akkor támogatottság, forma és ár alapján kell.
-
7Sony7
addikt
Ha tényleg olyan jó az MTK Hongmi Gps, az sok (elégedett) vásárlót eredményezhetne. Tegyen már be valaki mentett nyomvonalat a Gps topicba!
(ha már van, akkor nem szóltam) -
7Sony7
addikt
válasz
CoolBoy323 #80217 üzenetére
Ezért nem értem, miért nincs. 4-4,5" ; 1-2G ram; 2-4 mag; ütés és vízálló. Ennyi kéne csak. Persze normális áron.
-
7Sony7
addikt
válasz
CoolBoy323 #80212 üzenetére
ISO 9001
Tuti feszült benne az üveg. -
7Sony7
addikt
válasz
Tomi_Sci #79770 üzenetére
Nem láttam, kaptál e már választ, ha igen, akkor nem szóltam.:
Nem az Antutu számít, hanem az optimalizáció. Az enyém 16.000 et tud két maggal, és még nem fogta meg semmi, amit használtam.
Nekem snapi s4 van, ez kajál rendesen.
Ha a Gps fontos, általában a Snapik jobbak.
Ram: 1 is elég lehet, de ha nem sokkal drágább a 2, én azt venném. -
7Sony7
addikt
Ahá! Értem. Az 55cm es crt-n is működik?
vicc volt.
-
7Sony7
addikt
válasz
b0bcat #79373 üzenetére
Az már valami. Nem ilyen egyszerű ez az alarm manager dolog. Ő magától nem ébreszt, csak, ha valami progi utasítja erre. Úgy értem, a progi ezen keresztül ébreszti fel a telót, de hátha leírja valaki értelmesebben.
A kék csík önmagában csak annyit jelent, hogy ébren volt, nekem majdnem folyamatos, de mégsem merül drámaian a telóm. Ha jól tudom minden push -t használó cucc ébren tart, pl: viber, stb. -
7Sony7
addikt
válasz
aytukabozs #78955 üzenetére
Üdv! nézegettem ezt a Honor 3 -at, és az usb csatlakozón nincs dugó. Ez nem lehet baj, ha beázik? (ip57) ?
-
7Sony7
addikt
válasz
RaPiDsHaRe #78871 üzenetére
Vagy a 2 napos üzemidőből adj lentebb, vagy emeld a tétet. Nagyon nem mindegy egyébként, hogy a 2 nap mennyi aktív kijelző időt takar. Amúgy pl: thl 4400; thl 5000; lenovo nem emlékszem melyik tipus.
-
7Sony7
addikt
válasz
paulkaresz #78020 üzenetére
Lenovo tovább bírja akkuval, az 1s viszont elvileg jobb GPS ben
-
7Sony7
addikt
Üdv! Ajánljatok már valami GG IPS, jó GPS el rendelkező telót kb 150$ ig, max 5 col.
-
7Sony7
addikt
válasz
Dexter-2000 #77913 üzenetére
Az ha jól olvasom dual active. Ilyen kell, vagy elég a dual standby?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. foxconn infocus m310. Ismeri valaki?
-
7Sony7
addikt
Sziasztok! Azoktól kérdezném, akiknek van/volt mindkettő: 4 és 8 magos telók között van-e napi használatban észrevehető különbség? Pl program indulási idő, netezési élmény, stb? Előre is köszönöm.
-
7Sony7
addikt
válasz
drewcsalad #77058 üzenetére
A gyári recot nem ismerem. Akkor végül is még mentés előtt történt ez? Most megy a gép?
Lehet, hogy szerencséd van, és kgymac -nak lesz igaza.
-
7Sony7
addikt
válasz
drewcsalad #77054 üzenetére
Azt kérdi, hogy gyári recovery, vagy cwm recovery van fent, és hogy pontosan mi a szöveg, amire rányomsz, és nem indul?
-
7Sony7
addikt
Üdv! Dg 800 valencia topik, info, root leírást tudtok valahol?
-
7Sony7
addikt
válasz
MotorBoy79 #76762 üzenetére
Ezzel kipróbálnád?
Elsősorban a térerőre gondoltam. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- MSI afterburner
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest