-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
ON: Asszonynak kellene valami egyszerűbb okos mobil. Nem tudommit kellene neki venni. Valami kínai cuccot vagy egy alcatel 918D (bár két simre semmi szüksége), vagy vodafone smart II (ami alcatel és 19.900 Ft a Vodánál) ?
-
xhege
veterán
Nem akarom szét offolni a topikot, ezért ha valakinek van tapasztalata magánszemélyes mobilflotta ügyben az írjon rám priviben. Kíváncsi vagyok, mik ezek és nem-e átverés?
-
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #8289 üzenetére
Az attól függ
. Hordozhatóság szempontjából jó, de be kell menni egy üzletbe kézbe fogni és megnézni, hogy milyen élmény.
-
xhege
veterán
válasz
banderasz77 #8282 üzenetére
Állítólag kis hazánkban kapható Concord Tab One nem rossz olcsó tablet. Kínából az Ainol tableteket hallottam ár/érték arányban dicsérni.
thumb: az általad linkelt oldalról nincsenek infóim
Bagira01: a ttmalls valóban lassú és nem válaszolnak az e-mailre, de a csomagomat elég gyorsan intézték és adták postára. Igaz még nem érkezett meg és nem tudom mit tettek bele
A tmallboxot én kérdeztem V1277 ügyben és nem volt raktáron, azt sem tudták megmondani mikor kapnak.
-
xhege
veterán
Mi a javaslatotok? Egy 16 Gb Class 10 kártya vagy egy 32 Gb Class 4? Anyagilag ezek férnek kb bele most
-
xhege
veterán
válasz
osztraksajt #8187 üzenetére
Plusz árrés és még feledtetni kell a "szar mert kínai" hozzáállást. Innentől üzletszerűen nehéz nyomni, mert aki akarja megveszi magának a neten keresztül
-
xhege
veterán
Milyen kártyát érdemes venni az érkező telómba. Class 4, 6 , 10? Nekem ezek nem sokat mondanak. Tudom, hogy a sebességhez van köze, de egy telóba mit érdemes rakni?
-
xhege
veterán
válasz
F.Kornél #8074 üzenetére
A telefon valahol a nemzetközi vizeken hajózik idefelé. Mielőtt rendeltem volna rákérdeztem, hogy van-e raktáron. A rendelés október 11 éjjel történt 13-án lett Tracking number, 15-én elhagyta Kínát elméletileg. Én elfelejtettem kérni, hogy rootolják a megjegyzés részben, de utána rögtön írtam nekik egy e-mailt, amire semmi reakció nem jött. Szóval nem tudom, hogyan kapom meg.
Már tűkön ülve várom, hogy mikor érkezik meg, de gyanítom hogy jövő hét vége előtt nem fog (free shipping).
Lehet érdemes lesz nyitni egy V12 topikot annyian leszünk ilyen telóval. -
xhege
veterán
Jó sok V12 lesz a fórumon
Ha Mathias Rex is azt rendeli, akkor már 5.
-
xhege
veterán
válasz
krisztian07 #7852 üzenetére
Ez igazán jó kérdés. Nekem is nagyon tetszett ez a teló, de háát a pegazusok is tetszenek
-
xhege
veterán
Én is úgy izgulok a hoos cuccok miatt, mintha érintett lennék
Várom a holnapi híreket -
xhege
veterán
válasz
hungobungo #7753 üzenetére
Remélhetőleg ehhez a hírhez hamarosan a telefonom is megérkezik
-
xhege
veterán
válasz
Mathiax Rex #7705 üzenetére
Köszi! Nyugtával dícsérjük a napot! HA a kezemben lesz majd beszámolok
-
xhege
veterán
A ttmalls-os V12 csomagom így néz ki a 17track.net szerint: Despatched to overseas (Country code: HU)
Múlt héten csütörtök éjjel adtam le a rendelést. -
xhege
veterán
válasz
Mathiax Rex #7624 üzenetére
Ugyanezeket a telefonokat vesszük Kínából csak 35-40 eFt-ért.
-
xhege
veterán
Tudom nem teljesen vág ide, de ti ezek mellett a telefonok mellett használtok még tabletet is? Vagy indokolt lehet a használata?
-
xhege
veterán
És ha jól gondolom a hülye hozzá nem értő tulaj a rootolást követően (mint pl én) ki is tudja nyírni vele a telefonját
-
xhege
veterán
-
xhege
veterán
Jazz fórumtárs, neked, hogy volt a szívás a ttmalls-al? Tudom hogy sokáig kellett várnod meg fenyegetőznöd, de végül megjött a telefon. Tracking numbert te akkor kaptál és ezután volt a szívás vagy a tracking number megkapásáig tartott a szívás? Szóval bizakodjak, vagy még ez nem jelent semmit?
-
xhege
veterán
A ttmalls-nak küldtem egy e-mailt, hogy rootolva google play-el küldjék a telót ha lehet.Választ nem kaptam az e-mailre, de ma reggelre a státuszom "delivered"lett és van tracking number is. Azt viszont nem tudom, hogy most rootolták-e vagy sem. No majd kiderül ha ideér. Remélhetőleg az is megtörténik mihamarabb.
-
xhege
veterán
válasz
Mathiax Rex #7368 üzenetére
Értem!
-
xhege
veterán
válasz
Mathiax Rex #7364 üzenetére
Miben kockázatosabb a Lenovo, mint a V12?
-
xhege
veterán
válasz
F.Kornél #7329 üzenetére
Ha ideér a teló, akkor minden megosztok róla amit csak tudok természetesen. Szintúgy a boltról is. Az igazat megvallva felkészültem az eddigi írások alapján a nagy anyázásokra, refund-dal való fenyegetésre, mindenre
(#7326) Mathiax Rex:
Te is V12-re váltasz?
(#7337) ZaXXoN:
Szerintem is több, mint gyanús így én azt úgy vettem, hogy 512 Mb lesz a RAM és ennek a tudatában rendeltem meg. Aztán ha megjön majd reklamálok, hogy, én nagyobb RAM-al kértem, hátha kapok ajándékot
-
xhege
veterán
válasz
imicici #7319 üzenetére
deja vu
Nos Hölgyeim és Uraim!
Ezúton bejelentem, hogy megrendeltem első Kínából érkező okos telómat. A választás hosszú huzavona után az ulefone v12-re esett a ttmalls.com oldalról.
Előtte megkérdeztemv van-e raktáron. Azt írták van, ami biztató azért mert kb 2 héttel korábban kérdezte valaki, hogy van-e, és neki azt írták nincs, csak a kínai ünnepek után kapnak. Ezek szerint kaptak.
Péj Pállal fizettem, kaptam visszaigazolást mind tőlük, mind a bolttól e-maeilban. Plusz kaptam egy rendelési számot ami alapján egyelőre az ő honlapjukon tudom követni hol tart a dolog.
Beállok most én is a telefonra várok türelmetlen sorába, és remélem, hogy simán megy majd minden.
-
xhege
veterán
(#7246) berigazek: mindenkinek pénz. Nekem is az. Az egyetlen kérdés, hogy nyersz 70 $-t vagy vesztesz 180-at?
Lassan rendelek én is valamit. Szóval akkor a free shippinget (air mail) érdemes választani? Nem reprezentatív statisztikai felmérések alapján így olcsóbban jut be az országa?
-
xhege
veterán
válasz
hungobungo #7226 üzenetére
Úgy értettem, hogy a One X-hez képest nem önmagában.
A HDMI állítólag nem műkszik rendesen benne, de mondjuk nekem ez nem is igazán szempont.
Összegezve akkor mégiscsak egy jó kis kütyü. -
xhege
veterán
válasz
hungobungo #7222 üzenetére
Akkor mégsem jobb vétel, mint a One X? Szinte minden pozitívuma megdőlni látszik.
-
xhege
veterán
válasz
hungobungo #7219 üzenetére
Köszi!!!
Ezen az oldalon 1Gb-ot írnak:
Mindenesetre az aksija még mindig jobb és a kijelzője is elméletileg.
-
xhege
veterán
Egyébként most verem a fejem a falba
.
Augusztusban voltam Kínában,de akkor ez a telefon kérdés nem foglalkoztatott. Pedig gondolom egyszerűbb lett volna onnan hozni egy telót magammal. Ha megint úgy adódik, hogy mennem kell,akkor majd felkészültebb leszek -
xhege
veterán
Úgy tűnik leszűkítettem két telefonra a kört.Kíváncsi vagyok a véleményetekre:
Ulefone V12
Mtk6577 One X
Pro és kontra:
Ulefone RAM 1 Gb One X 512 Mb.
Aksi Ulefone 2200mAh One X 1800 mAh.
Kijelző Ulefone 4,3" 540 x960 16M One X 4,5"540 x 960 256k.Az ár szinte ugyanaz.
Ezek alapján az ulefone jobb, de One X-ben van magyar nyelv gyárilag, míg az ulefonban nincs. Tudom itt többen írtátok, hogy ez megoldható, de én nem vagyok egy nagy buheráló (még kicsi sem
). Ha tényleg könnyen megoldható és valaki tud ebben segíteni (akárcsak útmutatással), akkor ez a szempont nemolyan lényeges. Másik dolog One X-ről van tapasztalat(köszönhetően Kugli81 fórumtársnak), és a használója elégedett. Ulefone-ról nem tudok tapasztalatról. Bennem bennem van ezen telókkal kapcsolatosan az összeszerelés minősége kérdés.
Szóval ti hogyan döntenétek? Előre is köszi mindenkinek.
-
xhege
veterán
Köszi az összegzést VÁM ügyben!
A hootablet ügyben meg sok sikert nektek komolyan. Az a baj, hogy he megjön az árutok, akkor meg attól fogok parázni, hogy beetetésből küldtek 150 telefont szét veszteségesen, hogy a következő 10 000 rendelés zsetonjával lelépjenek.
-
xhege
veterán
mixeshoppal bárkinek valami tapasztalata?
-
xhege
veterán
A Huawei túlmutat azon az áron amit én megcéloztam (max 180$).
Az ulefon esetén milyen szívásról van szó ha nem titok? Sajna annyi időm nincs, hogy még egy (ráadásul angol) fórumot végigbogarásszak. Meg igazából nem vagyok nagyon képben , ez lesz az első okos mobilom.Ezért is lenne vonzó valami amiben van magyar nyelv már gyárilag, mert én nem nagyon tudom buherálni.
-
xhege
veterán
válasz
Mathiax Rex #7087 üzenetére
Ez a hrec-hurca az ami nagyon nem hiányzik
-
xhege
veterán
Tmallboxon Newman N1 nincs jelenleg és One X is csak fehérben
-
xhege
veterán
válasz
nyuszi123456 #7014 üzenetére
Ha ennyiért tényleg ide is érne nem lenne rossz bolt, de .....
-
xhege
veterán
válasz
szabi__memo #7002 üzenetére
Ez ok, de rákérdeztem és a közölt árak fixek, árfolyamtól és Áfa-tól függetlenül (elméletileg
)
-
xhege
veterán
A topicban olvastam visszamenőleg valahol, hogy ez az androdivasar.hu cég csak egy szimpla közvetítő magasabb árakkal, mint a kínai webshopok. Néztem a kínálatukat és tényleg elrugaszkodottak az árak,de találtam 1-2 érdekes kivételt.
Newman N1 41.375 Ft
http://www.androidvasar.hu/uj_newman_n1_okos_telefon_4_3_huvelykes_ips_monitor_android_40_mtk6577_1g_ram_3g_gps
One X 43.290 Ft
http://www.androidvasar.hu/uj_one_x_pro_okos_tlefon_android_40_mtk6577_1_0_ghz-es_wifi_3g_gps_4_5_huvelykes_qhd_kijelzo?keyword=One%20X
Felhívtam őket az árak fixek, nem az aktuális dollár árfolyam függvényében váltózó tájékoztató árak. Vagyis perkálsz ennyit és 2-3 hét alatt megvan a teló, nem kell parázni a vám miatt stb. Ezen két telefon esetén ez nem hangzik rosszul, mert a Newman N1 pl 179 USD, ami mondjuk mai ERSTE számlakonverziós deviza középen (220,58) 39.484 Ft, és akkor ha rádobnak még rossz esetben 27% Áfa-t es egy kis vámot: 50+ eFt.
Mit gondoltok? Vannak valakinek tapasztalatai a bolttal?
-
xhege
veterán
Kedves Hozzáértők!
Valaki mondja már meg nekem (laikusnak), hogy az egy mag 1 Gb RAM vagy a két mag 512 Mb RAM között a mindennapi használatban van-e jelentős különbség.
-
xhege
veterán
válasz
hungobungo #6905 üzenetére
Egy átlagos felhasználó számára mennyire érezhető a különbség az 512Mb és az 1Gb között?
A tmallbox-on nagy a káosz One X ügyben.Van 512 Mb-os, qHD 4,5"-os 170$
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14629-mtk6577-one-x.html
és van 1 Gb-oa,nem qGD, 4,7"-os169 $
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14771-mtk6577-one-x-1g-ram-4g-rom.html
Valahogy ez nem áll össze ameilykben több a RAm és nagyobb kijelző az olcsóbb,de nem qHD?
-
xhege
veterán
Úgy látom nagyon beindult a Jiayu G2 rendelés
. Lehet, hogy a héten még én is csatlakozok hozzátok. Meglátjuk, hogy Kugli81 fórumtárs ír-e valami összegzést a One X-ről, és az mennyiben fogja módosítani esetleg az álláspontomat. Abban vonzóbb a jobb felbontású kijelző és a telepített magyar nyelv.
-
xhege
veterán
válasz
Mathiax Rex #6889 üzenetére
Gratulálok!!!
Én csütörtökön rendelek valamit és a tmallboxról fogom én is.
Versenyben G2, OneX, de beleszólhat még a dologba a g3 vagy a lenovo A789 is talán (meg amit még addig találok).
A fenti négyeshez kapcsolódóan mindenki észrevételét köszönettel veszem. -
xhege
veterán
Igen a G3 számomra is csábító csak még senki nem látott olyat élőben, és nincsenek tapasztalatok. Ez engem is visszatart egy kicsit (nagyon). Számomra a 4,5 inch még nem sok. Kb az a felső határ. A 4 meg az alsó
. Igazából a 4,3 lenne az optimum számomra ezért is vonzó a One X (meg a gyárilag rajta lévő magyar nyelv miatt).
(#6866) ztibor: A G2 még papíron sem gorilla üveges. A G3 papíron viszont igen.
(#6867) kugli81: Ha írnál egy összegzést (akár privátban), mint Vvarpi fórumtárs a G2-ről azért hálás lennék és sokat segítene.
-
xhege
veterán
Most bogarásztam még. Ehhez mit szóltok:
MTK6577 One X
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14629-mtk6577-one-x.html
MTK6577 Star 001S
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14661-mtk6577-001s.html
A kijelzőjük elég jó állítólag: 960 x 540 pixels QHD screen
Mindkettőhöz jár 2db 1800 mAh-es aksi.Az egyetlen különbség az hogy az egyik 4,3 a másik 4,5 inch. Illetve 6 USD az árban.
Valakinek valami infó, tapasztalat, vélemény?
-
xhege
veterán
válasz
Mathiax Rex #6850 üzenetére
Ezt a plussz aksit annyira nem fogom. Feltöltöm a telót aztán kiveszem az aksit és még egyszer feltöltöm, hogy legyen egy tartalék? Nekem ez olyan macerásnak hat, de biztos hasznos is tud lenni.
-
xhege
veterán
Egyik barátom keres telefont az alábbi paraméterekkel:
Android okos teló
Legalább 4 inches kijelzővel
A legfontosabb: legyen por csepp és ütés álló
Normálisabb kamera
megbízható gyors működésValakinek javaslat?
-
xhege
veterán
válasz
ktamas55 #6831 üzenetére
Na ez jól hangzik. Köszi az infót!
(#6832) tuxihome
Háát én ezzel a webshoppal kapcsolatban finoman szólva is szkeptikus vagyok. Egyelőre senki nem tud róla semmit, és hosszú litánia ment róla korábban. Néhányan innen rendeltek onnan, de még nincs erdmény.(#6833) Vvarpi, (#6842) Mathiax Rex:
Igen hasonlókra lennék kíváncsi én is. Ha egy rövid tesztet vagy összegzést írnál a telóról azt nagyon megköszönném (akár privátban is, bár gondolom többeket is érdekelhet). Neked milyen procival van? Honnan rendelted és mennyire voltál elégedett a webshoppal? Mennyire működik megbízhatóan? Összeszerelés minősége (nem recseg ropog?)? Kijelző milyen, éles, pixeles, szépen látszik napfényben stb? Magyar nyelvet tudtál rá aplikálni? GPS megbízhatóan teszi a dolgát? Aksi mennyit bír nálad? A készített fotók milyen minőségűek? A játék része nálam sem releváns. Előre is köszi az infókért! -
xhege
veterán
válasz
szabi__memo #6829 üzenetére
Háát nem kicsi az biztos, sőt nekem elég nagynak tűnik. Hasonlónak írták a Haipai i 9277-et. Néztem hogy annak 2800 mAh az aksija
. lehetséges ez vagy csak kínai túlzás?
-
xhege
veterán
Minél többet nézegetem a különböző telefonokat annál nehezebb dönteni. Szerintetek melyik most a best buy160-180 USD magasságában?
-
xhege
veterán
Köszi! Megkérdeztem az N1 a tmallbox szerint nem gorilla. A freelander külsőleg nem annyira bejövős,de ki tudja. Eredetileg a Jiayu g2 lenovo A789 tetszett, de itt egyikről sem olvastam szinte semmit és nem is reagált rá senki. ZTE v970 meg Newman legalább ismertebb. Meg találtam a neten Lenovo által készített képeket, hát a régi 2 megapixeles nokiám szebbeket csinált
-
xhege
veterán
Sokat számít az akkunál, hogy 1600 mAh vagy 2050 mAh? Nyilván a több jobb, de mennyivel? Ez a ZTE V970 egyre inkább izgat. Bár akkor ott van a Newman N1, ami szinteén ugyanazt tudja szinte, csak a design kicsit szebb az aksi + 100 mAh, olcsóbb kicsit és tmallbox-on már magyar nyelvvel tudják adni elméletileg.
-
xhege
veterán
válasz
hungobungo #6806 üzenetére
Ez jó hír mert én a Visa kártyám rendeltem hozzá.
Azt gondolom, hogy csütörtök lesz a napja, hogy megrendelem a telefont. Vagy Lenovo A789 lesz vagy Jiayu G2 (két magos 512Mb vagy 1Gb). A fantáziámban motoszkál még a G3, de ott túl nagy a bizonytalanság és a ZTE 970 (de ott meg gyengének hat nagyon az aksi, viszont a magyarosítás nem gond ezek szerint)
.
Meg még a webshopot kellene kiválasztani. Mindegyikről van jó is meg rossz is.Jelenleg a tmallbox felé húzok.
Tényleg minden tanácsot szívesen veszek akár a teló típusra akár a webshopra vonatkozóan.
-
xhege
veterán
válasz
sirály69 #6760 üzenetére
Nekem a fastcardtech 180$-ja is alacsonynak tűnik (pl tmallbox 215-höz képest), ez meg egyenesen nevetséges
. Nagyon kíváncsi leszek a rendelésekre, amit innen tettek.
Közben a tmallboxon már 3 különböző áron lehet venni a G2-t.
148$ Mtk6577 4Gb/512 Mb
165$ Mtk65774Gb/1Gb
175$ Mtk6575 4Gb/1GbBár szerintem az utóbbi kettőt felcserélték, mert nem hiszem, hogy 6577-es lenne az olcsóbb.
-
xhege
veterán
(#6746) smilecat , (#6747) Male:
Igen azt hiszem ennek még utána kell járnom, mert nem mindegy azért a dolog és ezek a kicsi kínaiak rafkósak tudnak lenni.(#6748) Mathiax Rex:
Én ugyanezen az állásponton vagyok. A héten rendelek vagy G2-t vagy Lenovo A789-et, bár most , hogy feca81 fórumtárs tájékoztatott erősen elgondolkodtat a G3 is. A fastcardtech-en 180 USD (tmallbox-on 215). Attól tartok azonban, hogy hamar elfogy a készlet vagy nincs is annyi és hetekig/hónapokig eljátszhatunk azzal, hogy küldik/nem küldik.Én is megcsináltam a Paypall-omat és én a hitelkártyámat rendeltem hozzá. Kíváncsi leszek az árfolyamokra.
-
xhege
veterán
A Jiayu g2-ban van 512 Ram-os meg 1 Gb Ram-os.:
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14662-mtk6577-jaiyu-g2-dual-core-ips.html
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14784-mtk6577-jiayu-g2-dual-core-1gb-4gb-80mp.htmlMindkét telefont két magos procival írják. Valahol azonban olvastam, hogy az 512 Ram-os csak egy magos. Most akkor hogy is van ez? A két telefon mindenben egyezik az árkülönbség 27 USD ez lehet csak a RAM különbség miatt?
-
xhege
veterán
válasz
hungobungo #6722 üzenetére
Szia!
Bármelyik telót lehet/tudod "magyarítani"? Jayu g2 vagy lenovo a789 esetén mi a helyzet?
-
xhege
veterán
Mondjuk a játékok egyáltalán nem jelentenek szempontot nálam, szóval amiatt nem indokolt a két mag. Igazából azt sem tudnám megmondani, hogy miért indokolt. Csak az informatikusunk azt mondta, hogy két mag nélkül ne vegyek telót, mert a későbbiekben, ha nem csak fél évre tervezek vele már gondot okozhat.
-
xhege
veterán
Jogos a felvetés, a kávával nem is kalkuláltam.
(#6706) ans : Köszi a linket.
(#6707) DJGABI : A 918D-ről azt hiszem lebeszéltem magam. Már Lenovo A789-nél járok
, de a típusban azért rugalmas vagyok, ha ebben az árban (170-180$) van jobb ajánlat. A dilemmám még az, hogy ragaszkodjak-e a kétmagos procihoz, vagy elég nekem az egy is bőven, mert akkor olcsóbb gépeket is találhatnék. Pl. az általad favorizált x26.
Lenovo ügyben írtam egy mailt a tmallbox-nak de még nincs reakció.
-
xhege
veterán
Megnéztem a lenovo honlapját, hát kissé le vannak maradva a frissítéssel, vagy nem is tudom:
http://www.lenovomobile.com/phoneshow/phoneshow_en.asp
A589 és A720 a legújabbak, amik fenn vannak
-
xhege
veterán
válasz
fi:zi'k #6696 üzenetére
Köszi a tanácsot! Legközelebb igyekszem úgy csinálni, bocsi.
(#6695) cappa72: az akksi inkább a Lenovo felé húz, nem a 20$ a fő ok. Magyarítás gondolom előbb vagy utóbb erre is lesz, hiszen oly sok okos leleményes ember él ebben az országban.
(#6698) Jazz: kevertem akkor ezt a ttmall és tmallboxot bocsi. Na megnézem azt a webshopot is
Általánosságban kérdezem. A 4,5 inchnél nagyobb telók nem túl nagyok a mindennapi használatra már? Gondolom netezni, filmezni, játszani jobb, de a minden napokban?
-
xhege
veterán
Én egyre inkább a Lenovo felé húzok innen:
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14423-mtk6577-lenovo-a789.html
A "(Support Google Store+Root for free)" egészen pontosan mit takar?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest