- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Surda- #109425 üzenetére
Nekem is megjött az Elephone P4000-em a Gearbest-től... (Sajnos az SG Post-tal küldték, így kicsivel több lett, mint 1 hónap mire a kezembe került.)
Amúgy eléggé korrekt bandának tűnik: az előző Kingzone-om kapcsán volt némi átszitázás, meg konstrukciós hiba, elkezdtem Nekik "sírni", kaptam 35$ jóváírást, plusz a Kingzone vásárlásáért kaptam ilyen levásárolható pontokat is... Aztán az sem zavarta őket, hogy ezeket a "kuponokat" összevontam. A P4000 vége valami 10 ropival volt kevesebb, mint amit eredetileg számoltam.
-
L4mie
veterán
válasz
Surda- #109437 üzenetére
doogee F3 pro-t feketét-fehéret már lehet nem presale-el venni gearbest, banggood, geekbuy-on is, csak a fások vannak presale-n meg drágábban.
pedig jó lenne már hallani valami tapasztalatot róluk
Végén megunom a 2 telefont és lesz egy redmi 2 prom, ami randább sokkal mint ez.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Surda- #109425 üzenetére
A Gearbesttel nincs baj, feladták pár napon belül, viszont a DPD 2 telefon közül egyet elkevert nekem. Most meg várhatok, míg a Gearbest felkéri őket a csomagkeresésre.
Felhívtam tegnap a DPD ügyfélszolgálatot és mondták, hogy sajnos előfordul 1-1 csomagnál, hogy leesik róla a címzés, a sorszám, stb, így bennhagyják a raktárba, amíg a feladó nem jelentkezik.
Ilyenkor gondolom iratokkal igazolják a súlyát, beltartalmát, kinézetét a csomagnak és az alapján kell megkeresni.
Ma reggel válaszolt a support center a Gearbest-től és azt írták, hogy 1 héten belül jelentkeznek. Kíváncsi vagyok rá.
Elég kellemetlen a szituáció, de ezért maga a Gearbest nem okolható. -
L4mie
veterán
válasz
Surda- #109427 üzenetére
nekem is minden megjött, csak eléggé hiányos az EU raktáruk
legalábbis amit eddig kerestem, csak egy autós telefontartót találtam ott, az is 3 hét alatt jött meg
de abszolúte rendben voltak eddig.
*most pl. banggood szénné van terhelve
picit lerohanták őket a napos akciók miatt.
-
L4mie
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Surda- #108968 üzenetére
Ha nagyon egyszerűen akarom elmondani. Ez régebben jelentett gondot, a program fejlesztők nem igen gondoltak x86 os arhitektúrára az ARM-el szemben. Így ha valaki pl.: inteles telefonnal rendelkezett, akkor nem biztos, hogy mentek a kedvenc appjai. Ez ma már nem jellemző, de ha kicsit fentebb odafigyelsz a beszélgetésre akkor "okosabb" leszel, illetve nyugodtan bedobhatod a kérdést a topikjába is, hogy találkoztak e applikáció inkompatibiltási problémákkal.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged