Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenDos
csendes tag
Valaki S.O.S. segítséég!!!
2014. 06. 12.-én rendeltem a www.lightinthebox.com-ról kettő db telefont. Egy Note3-as utánzatot és egy S7-et. Fizetést elfogadták stb stb, személyazonosítás miatt csak 2014. 05. 15.-én tették fel postára. Ekkor már éreztem, hogy valami nem lesz oké...2014. 06. 20.-án megérkezett a Note3 utánzat..telt múlt az idő, gondoltam majd a vám küldi az smsest hogy csomagom érkezett, azóta nem küldtek még semmi és 9 nap el telt!!! Az S7 2014. 06. 25-én érkezett meg, és 06. 26.-án 01:30-kor már érkezett is a vámtól az sms!
Ezek után jött a szokásos email elkérés stb stb és aztán jött a csomag adatainak elküldése, gondoltam úgy van hogy cska egy sms-est küldtek mert mind a két telefont egyszerre küldik ezért elküldtem nekik mind a két csomagról az adatokat. Ezután kiderült hogy ez csak is kizárólag az S7 telefonomra vontakozik. Írtam egy levelet a vamkontakt email címére, hogy ez minden jó de mi van a másik telefonommal???
Valakinek volt már ilyen "élménye"? Vélemény? Vagy az lenne a legegyszerűbb ha holnap felhívnám őket??
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest