- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
diegho #62902 üzenetére
Figyu, a fostalicska kifejezés az enyhén szólva túlzás, ha az árához viszonyítjuk.. Amúgy nekünk csak a két SIM foglalat miatt kell, és VOIP telefonálásra lesz használva, szinte semmi másra. Elhiszem hogy THL, ZOPO és egyéb nevesebb márkákhoz viszonyítva egy gyenngus darab, de semmiképpen se fostalicska. Ahogy néztem a legolcsóbb kétmagos teló is 60$ körül mozog, akkor ez 4 magosként 75$-ért ajándék. Főleg Geekbuying vállal rá 1 év garit, nagyon korrekt oldal.
18 ezer ft-ért milyen hasonló teljesítményű telefont tudsz vásárolni? Sztem semmilyet, és igen tudom hogy nem kellene túl sokat rádobni, kb plusz 10 ezer ft-ért már normálisabb gyáártó hasonló tudású telóját is meg lehet venni, de nekem, mint magyar állampolgárnak jelenleg luxus volna az a plus 10ezer... Főleg hogy van mellette normális telóm, ez csak másodlagos készülék lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro 128GB Kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest