Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyedi RX 9070 XT-vel készül az ASRock
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotozok.hu
csendes tag
Szerintem nem zavaró, hogy szögletes, nekem nem nyomta semmim
Amit adtak hozzá pezsgő színű hátlap, kifejezetten jó fogása van, nem csúszik (mondjuk nélküle se).
Bluetooth-t illetőleg annyi tapasztalatom van, hogy egy régebbi samu telóról átmásoltam rá cuccokat, ezt gond nélkül csinálta, viszont a nokia-s autós kihangosítómhoz nem akar csatlakozni, mert fel se kínálja a párosításnál a kódot (lehet erre van amúgy vmi software-es megoldás?)
Bevallom fényképezésre még nem használtam (mivel hobbiból fotózok tükrrös géppel, eszembe se jutott), videót próbáltam, de csak beltérben, gyenge fényviszonyok között. Zajos volt, de még elfogadható módon. Van arcfelismerés, meg ha jól láttam olyat is be lehet kapcsolni, hogy mosolyra fotózzon (lehet ez másnak nem újdonság, én jót mosolyogtam rajta).
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Diablo IV
- Anime filmek és sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest