- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vicopapa #5977 üzenetére
Vámot minializálni?
vagy freeshipping ami elkerüli valószínűleg az egész hercehurcát vagy azt a számlát normálisan megírja kisebb összegről a küldemény feladója. Természetesen emberi nyelvre gondoltam amit itthon is elfogadnak és akkor nincs probléma. Én mást nem tudok.
De biztos van itt olyan aki sokkal jobb tippeket tud adni, mert erre én is kíváncsi vagyok.@berigazek
Természetesen rakok fel képet amint el tudom venni egy kis időre a készüléket a lányomtól.
Igen, 512mb-os, a felbontásra az antutu meg ezt írta emlékeim szerint: 854 x 480.
de pontosítok ha nálam lesz...@Novicsok
Igen, igazad van, a kacatokat külön kell vásárolni, de amilyen segítőkészek voltak én örülök hogy nem téglát kaptam a pénzemért.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest