Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
válasz
fateless #25196 üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm, hogy kijavítottál. Nyílván sok volt bennem az adrenalin, mert éppen aznap lépett előre az ügyem...
Másodszor: "csak 42 dollár a különbség," Bátran nevezem sokkal olcsóbbnak. Nyílván nézőpont kérdése a 42$-os különbség "ugyanazon" készülékért. Nekem sokkal olcsóbb...
Harmadszor: Valóban nagyon jó ára van a hivatalos oldalon, ezt aláírom! De azt látsd be, hogy a sokak által használatos oldalon nagy a különbség..Mellesleg: Ezt támadásnak veszem... nemtudom, hogy irigységet fedezek-e fel, vagy csak szimlán ki Off-oltad a telefont.. Javíts ki, ha tévedek, de nyílván ki fogsz javítani, mert nem ismeri el az ember az ilyet..
Szerk.: Azért megkérnélek, hogy nézd meg a táblázatban a nagyátlagos minideal-es szállítási időt. Ha én is bele esek a 7-10 napos kategóriába, akkor aligha jöhetne meg: "főleg ha cserébe tudod, hogy kb 2-3 héttel hamarabb a kezedben a készülék" Megjegyzem 23-án rendeltem meg, és már BP-en van
Új hozzászólás Aktív témák
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Linux kezdőknek
- Amazon Fire TV stick/box
- World of Tanks - MMO
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest