- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autóhifi
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
RVR400 #108528 üzenetére
Én tényleg olcsón akarnám megúszni
Hogy miért, mert ez egy teszt lenne nálam, meglenne pár napig vagy hétig és öcsém árában garancia nélkül gond nélkül elpasszolja, ha nem nagy értékű(mert itt pénz az nincs)Csak annyi a lényeg hogy fél évet biztosan bírjon gond nélkül
Én magamnak csak rendes garanciás telefont veszek(mert azt szeretem), és a jó kis S2 telefont nem cserélem le, nekem tökéletesen elég
(#108529) iMaverick
Én már sz@ptam D-Link routerrel(nem a legolcsóbbal), a vége az lett hogy mondtam vegyen egy TP-LINK routert
(nem fogok tán több órát szórakozni a beállításokkal szívességből, bújni a nettet hogy mit hogy kellene belőni)(#108530) elfelejtette
Köszönöm az elemzéseket a három telefonnal kapcsolatba, minél több hozzászólás és egyre könnyebb dönteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Renault, Dacia topik
- Synology routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest