Aktív témák
-
joe357
tag
Helló
Tud valaki ajánlani valami megoldást hogy hogyan tudnék pc-t távolról bekapcsolni egy S2-vel? Jelenleg használom a Pc Monitor progit de azzal csak akkor tudom bekapcsolni ha mindkét eszköz az otthoni hálózatra csatlakozik. Azt szeretném elérni hogy az S2-vel 3G-n keresztül be tudjam kapcsolni a pc-m ami adsl internetre csatlakozik routeren keresztül.
Köszi előre is -
joe357
tag
válasz
zole72 #45548 üzenetére
Nem tudom válaszolt már-e valaki és sikerült-e, de én is ezzel szívtam sokáig. Amit tenni kell hogy a mappa megosztásánál a felhasználók közé beteszed a mindenkit és a jogokat magadod írás/olvasás. Aztán a megosztás központban kiveszed a jelszavas védelmet. Amikor az ES látja a lan fülön az Ip címet akkor azon edit megadod a nevét pl asztali PC és anonimusz pipa bepipál majd ment. Így nekem műkszik. Hozzáteszem 2 hónapot szenvedtem mindent kipróbálva mire valaki egy másik fórumon segített. Ha nem akarod hogy mindenki lássa akkor router mac szűrés.
-
joe357
tag
Helló. Kérnék egy kis segítséget. Leszedtem a Locus nevű progit mely elvileg túristatérképet tud offline kezelni. Műkszik is bár két napja tölti a magyarország térképet és még nincs kész : - ).
No de minden utat tartalmaz mint pl a sygic pontos is, de pont a túrista utakat nem látom rajta. Ha online kattintok a Túratérkép Classic térképre akkor gyönyörűen minden látható, de ha offline-hoz letöltöm a térképet akkor csak (ahogy fent is írtam) a normál utakat mutatja túrista pl kék jelzés sehol. Valaki help. Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest