Hirdetés
- Léghűtés topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- IFA 2025: Körömnyi SSD-k videózáshoz
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
medvezsolt
senior tag
Lehet fura kérdés de:
Hogyan lehet Android telókon beállítani egyéni csengőhangot? Jelen esetben egy mp3 fájlt az SD kariról? Nézelődtem a menükben mindenfelé, fájlkezelőben stb., de csak az alap hangokat tudom használni.. Tudtok segíteni?
-
medvezsolt
senior tag
-
medvezsolt
senior tag
-
medvezsolt
senior tag
sziasztok!
Lenne egy problémám. Véletlenül letöröltem a telefonról magát a telefon appot. Legalábbis ha jól értelmezem. A lényeg, hogy nem vagyok repülő üzemmódban és mégsincs szolgáltató és mobil hálózat ill. PIN-t se kér rebootnál.. Van erre valamilyen megoldás?
Nagyon megköszönöm a segítségeteket
Zsolti -
medvezsolt
senior tag
Sziasztok! Lehet buta kérdés lesz. Most ismerkedek az Androidokkal és az okostelefonokkal.
Letöltöttem az Android Assistant-ot ami diagram szerűen felvázolta, hogy mennyi hely van a RAM-on, a ROM-on és a SD kártyán. Na már most, amikor töltök le egy appot az melyikbe kerül? Mert valamiért folyton pofázik, hogy kevés a hely, pedig a RAMban van még 45 mega kb., viszont a ROMban tényleg csak 10 MB körül van. Arra már rájöttem, hogy átlehet pakolni appokat az SD karira, de vajon a ROMot kilehet takarítani? Van valami normális takarító progi? Mert ez az Andro Assistant se a legtökéletesebb..Valaki segíteni tisztázni a dolgokat?
Köszii
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest