Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Biztos sokszor lett feltéve a kérdés, de miután a telóm szinkronizált a Gmail és Facebook accountommal, akkor marad pár név (akiket nem hivatalos néven mentettem el), akik semelyik accounthoz nem csatlakozik. Természetesen ezen embereknek tudom a rendes nevét, de nem tudom hozzákapcsolni a névjegyzékben egyik accounthoz sem, így két bejegyzés lesz, egy telefonszámos, és egy fb - gmail account telszám nélkül. Ha a Facebook- os vagy Gmail bejegyzésből a névjegy csatolására kattintok, akkor csak az fb- gmail listából ad találatokat, így a telefonszámokat nem tudom hozzájuk kapcsolni.
Ezt a problémát hogy tudom megoldani? Előre is köszi a választ!Üdv,
Marci
Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest