- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
atillaahun #50148 üzenetére
Nem azért, beállítottam hogy ne menjen offline-ba.
Egyszer néztem, lehet másodjára mást mutatna.. Nem tudom. Különösebben nem érdekel,mivel nem érzek napközben különbséget. Igaz szinte mindig wifin van a telefon és nem a 3g-t basztatja..
-
noorbertt
őstag
Valahol olvastam h lesz egy frissítés és onnantól aksibarátabb..
Nem tudom hol és mikor,de a napokban kipróbáltam. Éjszaka felcsatlakoztatva hagytam és összesen 10%ot esett az aksi úgy hogy minden futott ami általában szokott. Most non-stop megy és semmi extra változást nem érzékelek. Nem is lassul be a telefon (Xperia Arc cyanogenmod 9).Próbáld ki. Maximum nálad máshogy lesz..
szerk: Általában üzenetekre használom telefonon , így a hanghívásról nem tudok nyilatkozni aksi terén,,de természetesnek venném ha az szívná az aksit.
-
noorbertt
őstag
válasz
Magnat #50139 üzenetére
Gondolom utána néztél mielőtt azt állítod egy programról hogy csak Android és IOS-re van
http://viber.com/
Viszont a Skype már nyugodtan futhat a háttérben, nem szívja az aksit.
-
noorbertt
őstag
Hali,
Igaz ez az app topik.. De erről érdeklődnék. valaki próbálta már? Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor a képernyő bekapcsolásnál is kódot kel megadni? Vagy csak bekapcsolásnál? Mert beállításnál a képrenyőkódot is be kel állítani..
Csak az válaszoljon rá aki próbálta.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Linux kezdőknek
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest