- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
tybsen #47470 üzenetére
Értem, csak az előzményeket nem tudod.
Ez már egyszer kész volt, de töröltem, mert hozzá lehetett szólni, és alaposan megtaláltak a tőlem igencsak magasabb rangú tinik, akik azzal gyűjtik a rangjukat, hogy összerondítanak mindent blogot.
A másik az, hogy amikor ezt írtam, Vodafone 858 volt a kezemben, értelem szerűen a jelenlegi LwW-mre jó launcherek azon nemigen mentek
Egyébként az ADW/EX, Go benne van a pontosság kedvéért. Nagyjából abc sorrendben haladok velük, a Zeam pl a végén lesz.Az sem magyarázkodás, de sajnos tavasz óta tényleg nincs időm befejezni, de igyekszem.
Nem gondoltam azt sem, hogy gáz, hogy ajánlom, mert tényleg nem teljes (nagyon nem teljes) leírás, de azért lehet válogatni legalább.Ha jól emlékszem, azt is írtam, hogy milyen telefonnal tesztelem, és azt is, hogy megköszönöm, ha valaki privátban megossza velem a tapasztalatait.
Ennyi levél jött, azaz 0..Sajnos a Holo Launcher akkor még nem volt, de a Play-en fenn van mostmár.
Köszi a véleményt, profitálok belőle, csak legyen egy kis időm
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 5
- CNC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Starlink
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged