Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez
üzenetére
Kérdés: Ki milyen sms-eket ment állandóan? Komolyan kérdezem, mert fogalmam sincs (nekem nincsenek családi/baráti körben olyan emberek akik smseket mentenek)
Nekem az sms mindig arról szólt, hogy adott pillanatban akarok valamit közölni, vagy velem akarnak vmit, tehát x nap/hét/hónap/év elteltével teljesen aktualitásukat vesztették. Pl: Légyszi hozz 1 tejet meg 1 kenyeret... vagy: Boldog 30. szülinapot..., vagy vmi baromság szilveszterre... Meg hogy: ..csába, még mindig itt ülök, már több mint 1 órája várok erre a hülére... ilyesmik.
Amúgy pl. GoBackup is le tudja menteni az sms-eket, illetve van egy millió sms backup app a playen, de sztem mind max. időzítve tud, nem a "kapás" pillanatában.
(#44772) HollyBoni :
Csak felét?
Ha megnézed ezeket a képeket, látszik hogy nemhogy egész BP de még jócskán a környéke is belefér: #44661, #44677, #44690Lehet jó lenne neked a Navitel navigáció is.
Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ha megnézed ezeket a képeket, látszik hogy nemhogy egész BP de még jócskán a környéke is belefér: