Hirdetés
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun
üzenetére
Ha 0%-os THM-re tudod felvenni a hitelt, akkor szigorúan anyagi szempontból megéri felvenni, mégpedig az infláció miatt.
Ilyen, hogy "valós érték" meg nincs. Annyi a valós értéke, amennyiért adják, és amennyiért megveszik. Ha ez Neked sok, akkor vagy veszel használtat, vagy megvárod, hogy olcsóbban adják. De amikor olcsóbban veszed, az ugyanannyira "valós", mint amikor drágábban.
-
M3xx
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
Utolsó off:
Elbeszélünk egymás mellett, én sem részletfizetésről beszélek, hanem arról, ha valaki így is úgy is 15-20ezres számlákat generál (márpedig fog), akkor mindegy, ha aláír hűséget egy nagyobb díjcsomagra, így odaadják egy összegben piti áron a készüléket. Saját esetemet tudom mondani, Tnél 100ezres S plus Mozaik L csomgaban, aminek havidíja 11e ft, amit lebeszélsz, ideadták 7e ft-ért pontok beszámításával egy összegben, nincs plusz részlet. Ez szerintem azért nem rossz üzlet. Se nekik se nekem...

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest