- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Köszönöm, multipoint device-okon is gondolkoztam BT-headsetekkel kapcsolatban, de akkor olyan kellene, ami úgy tud kapcsolódni 2 eszközhöz is, hogy egyrészt ha hangos navigációban hangutasítást kell adni (szerencsére ezt elég ritkán kell csak használnom), akkor kerüljön az is ezen keresztül megszólaltatásra, másrészt ha bejövő hívásom/SMS-em van, akkor valamiként jelezze, bármelyikre is jön. Továbbá nem akarok plusz töltőt cipelni magammal, úgyhogy microUSB-vel tölthető headset lenne jó (ami szerintem nem létezik, pedig nem nagyobb a csaltakozó, mint a régebbi SE-headseteké), valamint cserélhető legyen a fülhallgató része, mert van egy kedvenc AKG-m, amit szeretek használni.
Ezért gondoltam, hogy talán egyszerűbb az egyik telefont headsetként használva a másikról oda továbbítani a dolgokat. Tudom, hogy számítógépről megy BT-n a telefon irányítása, valamint telefonról is a számítógépé, a számítógépről-számítógép is megoldott, de a telefonról telefonra átirányításról nem gondoltam volna, hogy ennyire ritka igény. XDA-t is átlapoztam, egy ilyet találtam:
Phone Link
De szerintem ez sem az, ami nekem kellene...Inarus és VD:
Sokat gondolkoztam a LiveView-n is, de a fórumába olvasgatva nem igazán dícsérték, és azt hiszem nincs rajta 3,5"-es jack-aljzat, pedig az szerintem ráfért volna, hogy headset-et beledugva vezetéknélküli BT-headsetként is lehessen használni, mint egy MW600-at. A SmartWatch-ról még nem hallottam, ránézek, köszönöm!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB AEROCOOL Aero One Frost 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest