Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Pánik a memóriapiacon
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
randras
üzenetére
Igen normális. Ne zabálja az aksit a háttérben feleslegesen. Ott a zenelejátszó, az szól a háttérben. Mondjuk én nem hallgatok zenét a youtubeon, nem kedvelem a szokolrádió minőséget.

(#35372) grigo: Valószínűleg a meki tűzfala blokkolja. Az egyetemen sem működik nekem, ott is biztos tiltva van a port / protokoll.
(#35373) tvamos: Nekem nem lenne baj, de nem tudja, mert videomegosztó és kész. Video2mp3.net, beilleszted a linket aztán hallgatod a beépített zenelejátszóval, vagy amivel tetszik.
(#35378) grigo: A Skype ismertebb program, valószínűleg kinyitották a portját, a Viberrel meg nem foglalkozott, aki a tűzfalat konfigurálta.
(#35386) zarew: Azt mobilon csak ROOT joggal az ini szerkesztésével tudod állítani. Illetve a link leszinkronizálja az asztali keresőket, talán azon keresztül is lehetne matatni.
Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest