Hirdetés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Durván kitömte memóriával két új Radeonját az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASRock lapok általában
- …és akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- SSD kibeszélő
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
Necc
addikt
Maemlo linuxon ez mukodik, az alkalmazasok teljesen automatikusan maguktol szepen mappakba es kategoriakba rendezodnek. Ha egy alkalmazas szerinted a nem megfelelo kategoriaba sorolja be onmagat, akkor korrigalhatod.
Androidon kezd az agyamra menni nekem is, hogy tucatszamra kell nyalaznom az oldalakon mire a megfelelo alkalmazashoz erek, es a helyzet az appok szamaval csak romlik. Szerencsemre tudom legalabb ABC sorrendbe allitani oket, igy aranylag belathato idon belul megtalalom a ritkan keresett alkalmazasokat.
-
fatal`
titán
Dehát ilyen nincs, kéne vagy 100 kategória.
Az asztali linuxokon erőltetnek valami hasonlót, de ott is csak egy összevisszaság van emiatt. Főleg mikor valami két kategóriába is beleillene, tuti, hogy nem abban keresed, amiben van. Szvsz jó ez így, ahogy van.(#30290) pethYeti: Nem szoktam válaszolni neki, de ez már tényleg idegtépő, amit leművel.
Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az asztali linuxokon erőltetnek valami hasonlót, de ott is csak egy összevisszaság van emiatt. Főleg mikor valami két kategóriába is beleillene, tuti, hogy nem abban keresed, amiben van. Szvsz jó ez így, ahogy van.