- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Indulhat a hardverparti!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Necc
addikt
Maemlo linuxon ez mukodik, az alkalmazasok teljesen automatikusan maguktol szepen mappakba es kategoriakba rendezodnek. Ha egy alkalmazas szerinted a nem megfelelo kategoriaba sorolja be onmagat, akkor korrigalhatod.
Androidon kezd az agyamra menni nekem is, hogy tucatszamra kell nyalaznom az oldalakon mire a megfelelo alkalmazashoz erek, es a helyzet az appok szamaval csak romlik. Szerencsemre tudom legalabb ABC sorrendbe allitani oket, igy aranylag belathato idon belul megtalalom a ritkan keresett alkalmazasokat.
-
fatal`
titán
Dehát ilyen nincs, kéne vagy 100 kategória.
Az asztali linuxokon erőltetnek valami hasonlót, de ott is csak egy összevisszaság van emiatt. Főleg mikor valami két kategóriába is beleillene, tuti, hogy nem abban keresed, amiben van. Szvsz jó ez így, ahogy van.
(#30290) pethYeti: Nem szoktam válaszolni neki, de ez már tényleg idegtépő, amit leművel.
Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Total Commander
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Kuponkunyeráló
- Hobby rádiós topik
- Hegesztés topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest