Hirdetés
Aktív témák
-
kalló
aktív tag
válasz
zsolt19900
üzenetére
droidcam
http://www.dev47apps.com/ -
atillaahun
veterán
válasz
zsolt19900
üzenetére
Erre nem gondoltam.

Szóval webkamera helyett kéne. Háthh-hmmm.
Nem lehetetlen, bár én sose próbáltam, mert szerencsére van előlapi kamerám, de valahol - talán pont itt, mintha olvastam volna, hogy mások már használták Skype-hoz, MSN-hez webkamerának. Program nevet sajnos nem fogok tudni mondani, annyira nem fogott meg a téma, csak rémlik valami.
Szerintem a megfelelő kulcsszavakra keresve a fórumban, vagy guglin, mint android+telefon+webkamera+skype vagy valami ilyesmik, juthatsz eredményre.(#26611) erikke17
Szvsz kevés szarabb App van a Market-en mint a faszbuk. Én már vagy hatszor letöröltem, persze ehhez annyiszor fel is kellett rakni.
Maradtam végül a böngészős változatánál. Meg mellette megy IM+-al a chat állandóba.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest