Hirdetés
Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
Tudom, hogy lehet oda vissza, csak én nem szeretnék ezzel élni, hisz nem véletlenül nincs ez a jog a felhasználó kezébe adva. Persze lehet, hogy csak a 0 bites userek miatt, de ki tudja, hogy mikor követek el egy 0 bites hibát.

(Ezt most attól függetlenül írom, hogy itthon én telepítem a rendszert jobbra balra.
) Nem azért nem kínozom magamat.
Itthon úgy is csak én kezelem nincs szükség rá. Meg amúgy is lusta lennék beállítani. 
Gogle naptárral, csak az a gond, hogy most még nincs wifi( bár holnap ilyenkor már üzemel, tervek szerint) igazából van Gogle fiókom, de oda nem szoktam én beírni semmit.
Ha van valami esemény azt általában a telefonba vésem fel, hisz kéznél van és úgy is az fog jelezni, ha kell neki. Nem tudom, hogy ez a Goglés hogy működik, de a wifit nem akarom folyamatosan használni még akkor sem ha lesz itthon.
Aktív témák
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Garmin Instinct 3 50mm Solar narancssárga
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/16 GB/256 NVMe /14" FULL HD gyári garanciás magyar laptop eladó
- VELBON Ultra Stick Super 8 - 8 szekciós ultrakönnyű monopod
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest