- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Elolvasva, senkinek az írásából sem azt látom, hogy támadna.
Arról van szó, hogy az android gyakorlatilag úgy működik, ahogy leírtad. Amint csatlakozni tud Wifi hálózatra, a mobilnetet azonnal lekapcsolja.
Viszont nem csatlakozik bármilyen wifire kérdés nélkül. Annyi van beépítve, hogy egy kis ikonnal jelzi, ha van a közelben nyílt wifi hálózat, amihez lehet kapcsolódni.
Viszont ha már egyszer kapcsolódtál egy wifihez, akkor ahhoz a következő alkalommal is kapcsolódik. Ha pl. elmész otthonról, a wifi lebont, amint kiérsz a hatósugárból. Betérsz egy mekibe, ahol van ingyen wifi, jelezni fogja a telefon, hogy meg kéne próbálni. Ezután hazamész és rögtön, kérdés nélkül kapcsolódni fog a wifire. Közben, amíg nincs Wifi, addíg megy a mobilnet. -
TRob1
veterán
Bocsi, én nem támadtam, kérdezni akartam! Én nem használok mobilnetet, csak Wifi-t (ezért nem is tudom biztosan), viszont más totyikban írak már vmi hasonlót a működésére vonatkozólag.
(#16318) Mr X: Na, hát pont ez a lényeg, Ő is ezt szerette volna, nem? Elvégre minek menjen a mobilnet (pénz vagy adatmennyiség), ha van wifi is? Sztem pont az lenne a gond, ha fordítva működne, vagyis ha van wifi, akkor is a mobilnetet használja.
Aktív témák
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- DJI Mavic 3 drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titán fekete)
- Samsung Galaxy S25+ (újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, kék)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest