- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
sifarr #29604 üzenetére
Akkor én is mondanék egyet!
Sajnos manapság nagyon elterjedt hiba, hogy az "egyelőre" szót "n"-nel írják. Az emberek kb. 99%-a így írja, holott teljesen mást jelent a két szó.
1. egyelőre - most még, ez idáig és még valameddig,
2. egyenlőre - egyenlő (méretű, súlyú, stb.) részekre. -
spiritex
veterán
Tessék akkor egy olyan:
Advanced Telephone -
spiritex
veterán
válasz
Eternitys #29572 üzenetére
Mondjuk ez vagy ez. De rengeteg másik is van.
Nekem viszont olyan app kellene, amivel az ágyról tudnám látni a pc monitorát és egérrel irányítani, de ne kelljen a pc-re feltelepíteni és mindig elindítani egy programot, mint ahogy a Teamviewer esetében kell. Jó lenne csak simán rálépni wifi-n keresztül a Desktopra (mint ahogy az ES File Explorer is teszi a file-ok esetében).
-
spiritex
veterán
Ha valakit érdekelne, hogy melyik app-al tudná hardware-es gombokkal felvenni, letenni a telefont, akkor ez nekem nagyon bevált.
Hangerő fel: felvesz,
Hangerő le: kinyom,
Ki-Bekapcsoló gomb: némít
ez a gomb nem állítható, de amint a Hangerő le gombot (ami ugye gyárilag a némító gomb) kinyomásra definiálja az ember, a némító funkciót ez a gomb veszi át. -
spiritex
veterán
válasz
sbernardo86 #29559 üzenetére
-
spiritex
veterán
Eddig csak ingyenes applikációkat tettem a telómra, most azonban meg szeretnék venni 1-2 app-ot. Azt szeretném kérdezni, hogy szükség van-e valami óvintézkedésre vagy spéci, biztonságos módszerre a vásárláshoz, vagy csak elég simán rányomni az app árára, a Folytatásra, majd egyszerűen megadni a Google Wallet-hez használni kívánt kártya számát, lejáratát, a nevemet, címemet és telefonszámomat?
-
spiritex
veterán
Ha valakinek kellene üres .mp3 és nem akar bajlódni vele, mert ugye egy 0 byte-os file átnevezése nem működik, az innen letöltheti, ha pl. egy bizonyos személynek a csengetését nem akarja hallani:
[link] -
spiritex
veterán
válasz
Cartman023 #29439 üzenetére
Igen, de ő "Csak most" akar 30 perceset. Mondjuk így is pár kattintás, hogy előző nap átállítom 30-ra, majd vissza 10-re. DE a legkézenfekvőbb, ha már itt tartunk, hogy van külön 10 és 30 perc szundis ébresztésem ugyanarraaz időpontra, és azt aktiválom egy pipával előző este, amelyiket akarom.
-
spiritex
veterán
válasz
stefi68 #29392 üzenetére
Jaja. Érdemesnek tartom egyébként elmenteni az sd-re ezt a verziót, mert pillanatnyilag ez az eddigi legjobb, és nem lehet tudni, hogy nem rontanak-e el benne valamit. Én ezt minden app-al meg szoktam tenni, mert mindig eljön egy olyan verzió, amiben a sok variálás miatt már nem tetszik valami, és ilyenkor vissza tudok térni a már jól beválthoz. Az AlarmClockXtreme-nél pl. kiharcoltam, hogy a reggeli zenével ébresztés közben, ami nálam szól kb. 20 percig, ne világítson már a kijelző rajta a Snooze gombbal, és fogyassza az akksit, hanem maradjon teljesen sötét, de aztán egyszer csak jött egy verzió, ahol már nem lehet 0-ra venni a kijelző világítását...
-
spiritex
veterán
válasz
stefi68 #29379 üzenetére
Gépelésnél gondolod, on-the-fly? Vagy hogy a jobbra dőlőkkel megírt sms-eket balra dőlőkkel küldje el? Szerintem nem tud, de mire kell ez? Én pl. vagy ékezet nélkül írok, így a leggyorsabb, vagy balra dőlőket választok ki a felugró ablakból karakterspórolás miatt, ui. a jobbra dőlők "sokat esznek".
-
spiritex
veterán
válasz
Cartman023 #29365 üzenetére
Akkor a Pansi SMS-t ajánlom, nagyon sok mindent tud, és emellett gyors is, és tetszőlegesen színezhetők (méretezhetők) a betűk, a hátterek! Eszembe jutott még egy dolog, ami tetszik: a jelzés vibrálását tetszőleges számú és gyorsaságú összetevőre lehet formázni. Emellett ha írsz nekik egy gmail-es címre óhaj-sóhajt, aminek van is értelme, akkor legtöbbször rövid idő alatt megcsinálják. Így jött be pl. nemrég az egyedi új-sms-jelzés is.
-
spiritex
veterán
válasz
mrkorooo #29344 üzenetére
Előfordulhat, hogy ezek közül valamiket már javítottak újabb rom verziókban, de engem android 2.2-n ezek nagyon zavartak:
- ha beléptem egy korábbi sms láncba, amiből csak újra el szerettem volna olvasni az utolsót, akkor egyből felugrott a billentyűzet, letakarva a fél képernyőt, így mindig meg kellett nyomnom a Back gombot, hogy eltűnjön a billentyűzet és lássak valamit,
- nem lehet lezárni az sms-eket, a főnököm simán beleolvas az sms-ekbe, ha valaki bent felejti a telefonját,
- nincs karakterszámlálója!!!, csak az utolsó 10-15-nél jött elő, így nem tudtam sosem, hogy éppen hány karakternél járok, és mennyire kell takarékoskodnom a betűkkel,
- nincs könyvtár (Bejövő, Elküldött, Piszkozatok, stb.) nézete, csak sms-lánc nézete,
- nem lehet időzített sms-eket küldeni,
- nem lehet más-más új-sms-jelzést hozzárendelni egyes ismerősökhöz, így ha új sms-t kaptam, nem tudtam fontos-e az sms és mindenképpen meg kell-e szakítanom a munkát, hogy elolvassam, vagy ráért volna elolvasnom később is.Röviden ennyi, de ezek csak azok a dolgok, amik hirtelen eszembe jutottak.
-
spiritex
veterán
Én nem értem az Alarm Clock Xtreme nálad hol vérzett el?? Talán a 2MB-nál?? Ezt szerintem mind tudja... Én is régóta azt használom.
Más kérdés lenne, ha olyan igényed lenne, hogy reggel 7 órakor wifi segítségével figyelje a telefon GPS koordinátáit, és ha még mindig otthon van, akkor riasszon 10x-es hangerővel.. -
spiritex
veterán
Arra lenne szükségem, hogy egy bizonyos számról történő hívásnak ne legyen semmi hangja, az összes többi meg adjon hangot. Egy névjegyre kattintva ezt nem tudom megtenni, mert ott vagy Alapértelmezett hang-ot, vagy Hang-ot, vagy Telefon csengőhangja-it lehet csak választani, némát sajnos nem. Csak az a megoldás, hogy csinálok egy néma mp3-at, és azt adom be neki Hang-ként?
-
spiritex
veterán
De a kezdőképernyőn a rendszer sms ikonján nem növekszenek a számok, hogy 1,2,3,... ÚJ SMS? Nálam ezek a számok csak akkor tűnnek el, ha a gyári sms applikációba is belépek, és azon belül pedig minden ÚJ sms-be. Nem elég elolvasnom az ÚJ SMS-eket a Pansi-ban, ezek a kis idegesítő számok végig ott maradnak. Ha meg letiltom minden más program értesítőjét a Pansi-ban, akkor nincsenek ott az ÚJ SMS-eket jelző számok, de a NoLED sem jelez..
-
spiritex
veterán
A Handcent is olyan, hogy kiiktatja az összes többi alkalmazás értesítését?
Mert a Pansi SMS-t nagyon szeretem, de nem tudja csak a rendszer saját sms programjának ikonján levő számértesítést kikapcsolni, csak az összes programét. Ez azért nem jó nekem, mert használom a NoLED progit, ami nagyon szuper, mert minden elmulasztott dolgot kis színes ikonnal jelez a sötét képernyőn, ha a közelségérzékelőjét nem takarja le semmi.
Szóval ha azt akarom, hogy a rendszer kezdőképernyőjén az sms ikonos számértesítő ne idegesítsen, akkor a NoLED sem működik sajnos. -
spiritex
veterán
Rég jártam errefelé. Minden okés a Samsung Galaxy 551-emmel, de amióta hideg van kint, azaz kb. 1 hete, kikapcsol a hidegben magától. Az övemen hordom, de kipróbáltam már zsebben is, de úgy is kikapcsol. Bent, szobahőmérsékleten nem csinál ilyet. Találkozott már valaki ilyen hibával? Hibás a telóm, vigyem vissza, mert garanciás, vagy ne foglalkozzak vele, mert természetes, hogy nem bírja a 0° közeli értékeket.
-
spiritex
veterán
válasz
F-ECT$ #19983 üzenetére
Köszi, az jó lenne, ha valami kiírná, hogy mi is meríti folyamatosan, mert ez nem derül ki az Android Assistant Battery Use részéből, csak, hogy %-osan mi mennyit használt. Akkor sem mentem semmire ezekkel az értékekkel, amikor folyamatosan merült.
Tudnál ajánlani egy olyan app-ot, ami ingyenes, és azt tudja, amit a BetterBatteryStats? -
spiritex
veterán
Mint "nagy akksi-üzemidő kutató", elmesélném nektek legújabb felfedezésemet, amit az androidos telók akksi-használatával kapcsolatban tettem. Mikor legutóbb írtam, hogy tesztelem a telót, mennyit bír ki az akksija normál használat mellett (napi kb. 10 perc telefon, pár sms, pár perc wifi), a végeredmény 9 nap 10 óra és 37 perc lett. 4%-on tehát feltettem tölteni. Miután feltöltődött ugyanúgy kezdtem használni, mint előtte, tehát az idő nagy részében a tokban volt, és csak akkor vettem elő, ha telefonálnom kellett, vagy írnom egy sms-t. Szomorúan tapasztaltam, hogy ezúttal valamiért nem úgy működik az akksi-merülés, mint korábban, valami megváltozott. A 100%-ból 93% maradt mire beértem a munkahelyemre, a nap végére pedig már csak 65% körül mozgott. Teltek a napok és furcsa módon 2 naponta kellett töltenem a telómat úgy hogy alig használtam, és nem sikerült rájönnöm mi történt. Mindent ugyanúgy csináltam, mint korábban, megvártam amíg szólt a teló, hogy most már kihúzhatom a töltőt, nem telepítettem semmi új app-ot, nem használtam task killert, stb., kevés telefon, kevés wifi, kevés kijelző világítás. Aztán tegnap, amikor megint 100%-ról 85%-ra csökkent az akksi pár óra alatt, gondoltam egyet és kikapcsoltam hátha segít. És láss csodát, a visszakapcsolás óta, másfél nap alatt 9%-ot merült, visszaállt a régi rend! Tehát annyi történhetett, hogy valami beakadt az op.rendszerben, és zabálni kezdte az akksit. Egy a lényeg, ilyen esetekben, amikor látom, hogy indokolatlanul és folyamatosan merül a teló, most már ki és visszakapcsolom a telót!
-
spiritex
veterán
Na, engem is elért a végzet. Szó nélkül frissült a Market. Az érdekes pedig az, hogy a Market indításakor már az új verzió indult, magát a letöltést, és a telepítést teljesen láthatatlanul és a beavatkozás lehetőségének teljes hiánya nélkül vitte véghez. Aztán a lementett app-ok közül megkerestem a régi marketet, és rátelepítettem az újra. Kíváncsi vagyok mikor lep meg újra a borzalmas kinézetű és lassúságú új verzió... Rootolás nélkül át lehet nevezni a market updater-t? Ha igen, hol találom pontosan?
-
spiritex
veterán
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy az Android hova rakja a gyári Jegyzet-szoftver bejegyzéseit? Mert szeretném áthozni a régi, sima telómból az ott levő 30-40 jegyzetet, és nem tudom, hogy ez lehetséges-e úgy, hogy bemásolom ide a szövegeket.
-
spiritex
veterán
Erre valaki?
-
spiritex
veterán
válasz
Mr.Csizmás #19492 üzenetére
Neked is köszi!
-
spiritex
veterán
válasz
Mr.Csizmás #19486 üzenetére
Ez 4 db ceruzaelemből, vagy akksiból szívja ki a szuflát és adja át a telónak?
-
spiritex
veterán
Létezik szerintetek olyan feltöltött, külső telep, amire ha usb-n rákötöm a telót, akkor feltölti azt?
Azt tudom, hogy van napelemes töltő, de nem arra gondolok, hanem egy telepre, ami fel van töltve biztonsági tartaléknak, és amikor az utcán mondjuk lemerülne a teló, akkor usb-n rádugom, és átadja a szuflát a telónak? -
spiritex
veterán
Tudtok olyan angol-magyar magyar-angol offline szótárról, ami megfelel az Országh-féle nagyszótárnak? Tehát nem zseb- és nem középszótár kellene, hanem nagy. Létezik ilyen?
-
spiritex
veterán
Létezik olyan program, aminek a segítségével a hangerőszabályzóval lehet felvenni a telefont, ha hívás van?
-
spiritex
veterán
A legtutibb! Alarm Clock Xtreme
Mindent tud! Szám, lista, előadó, stb. Mindig ébreszt, még nem csalódtam benne! -
spiritex
veterán
Miért annyira jó az a Titanium? Mert nem csak az app-okat menti, hanem az állásokat is? Pl. egy Angry Birds-nél a pályát, ahol jártam? Mert én nekem pl. az ES File Explorer lementette szépen az app-jaimat az SD kártyára, a telefonkönyvem is exportálva van ugyanoda, az sms-ek pedig SMS Backuppal a gmail fikókomban pihennek, többre nincs szükségem.
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
bohoc71 #18500 üzenetére
Nem így van. A kijelző nem éled fel érintésre. Csak a Home gomb megnyomására. Emellett ha az ember nagyobb településen lakik, tuti mindig lesz térereje, hacsak nem pincében dolgozik. Legalábbis velem soha nem fordult még elő olyan, hogy hálózatot keresett volna, csak Repülő üzemmód után 1-2 másodpercig. Ma reggel pl. 78%-on volt a teló amikor felébredtem fél 7-kor, most du. 4 van, és 74%-on van, és beszéltem olyan 10-15 percet. Természetesen nem volt sem wifi, sem gps, sem játék, sem kijelző, csak amíg fel nem vettem a telót. Ez a normális merülés ilyen felhasználás mellett.
-
spiritex
veterán
Az a lényeg, hogy ha az ember nem csinál semmit a telefonjával 1 órán keresztül, és az csak a tokjában van (ez egy munkaidő alatt pedig elég sok esetben van így), akkor valami nincs rendben, ha a telefon ez az 1 óra alatt lemerül 2-3%-ot. Megéltem én is ezt a helyzetet, zavart is nagyon, hogy miért merül így, ha nem csinálok semmit, de megoldottam avval, hogy leszedtem az akksi-zabáló app-okat, és kilőttem a task killer-t.
-
spiritex
veterán
Ez csak light-os felhasználás mellett van így:
tehát napi kb. 20 perc telefon, kb. 10 perc kijelző világítás sms-írásra, olvasásra, ébresztő- és egyéb állításra, kb. 10 perc wifi, 0 játék, 0 zene, 0 film. Azért tartom fontosnak leellenőrizni, hogy ilyen alapfelhasználás mellett lassan fogy-e az akksi, mert ha mindenfélét csinál az ember, akkor egyszerűen ráfogja, hogy igen, a wifi merítette le, vagy a igen,a gps. Ha viszont fent van egy gázos app, vagy egy Task Killer, akkor alap felhasználás mellett is lemerül egy okosteló 2 nap alatt, viszont bírnia kéne min. 5 napot... Ilyen esetekben van az, hogy egy gázos app, vagy Task Killer miatt erőteljes (wifi, gps, stb.) használat mellett lemerül a teló 1 nap alatt, mert a gázos dolgok is folyamatosan merítik, és azt hisszük, hogy a wifi, vagy a gps merítette le... -
spiritex
veterán
válasz
szasanyi #18470 üzenetére
Tuti maga a Task Killer meríti le a telódat!
Tapasztalatból állíthatom, hogy amikor még használtam az Android Assistant app Quick Boost részét, ami automatikusan lelövögeti az app-okat amiket szerinte nem akarok már használni, akkor óránként merült az akksi kb. 2%-ot. Azóta mióta nem használom, és békén hagyom a memóriába betöltött dolgokat, naponta merül kb. 15-20%-ot. -
spiritex
veterán
Lehet, hogy ez másoknak nevetséges, mert egy okostelót az ember azért vesz, hogy használja, főleg net-alapú dolgokra, de mégis meg szeretném dönteni az eddigi legmagasabb 6,5 napos akksi üzemidőmet sima használat mellett. Beállítottam az Assistantban, hogy adja hozzá a felrakott app-jaimat az Ignore Listhez (tehát amiket nem akar soha lezárni), és így most 2 nap alatt 10%-ot merült csak a teló, jelenleg tehát 90%-on áll. A kísérlet végeztével jelenteni fogom nektek hány napig bírta normál telefonként való használat mellett, tehát sms-eket írva, és napi kb. 10 perc telefonálással, semmi wifi, semmi gps, semmi zene, semmi film...
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
Altbrucke #18169 üzenetére
Még egy ötlet:
1. telepítsd fel újra azokat az app-okat amiket valamikor leszedtél, de még mindig mutatja őket (vagy először csak próbáld ki eggyel), nézd meg, hogy a Free átváltozik-e Installed-ra, ha igen, akkor
2a) ne a teló Alkalmazáskezelőjével Uninstall-áld, hanem a Market-en belül szedd le. Nézd meg mi történik. Vagy ha múltkor is így csináltad, akkor lehet, hogy éppen ez a gond,
2b) ebben az esetben 2a) felejtős. Kapcsold ki a netet, és telepítsd le a teló Alkalmazáskezelőjében Uninstall-al, majd menj fel újra a netre és a Marketre és nézd meg így mi az ábra. -
-
spiritex
veterán
válasz
Altbrucke #17877 üzenetére
Én még megnézném az Android Assistant 17 app Batch Uninstaller részével, hogy az mit lát, mert nálam szépen kiírja, hogy mi installálva a telóra, mi az SD-re, lehet frissítést kérni az app-ok állapotáról a Refresh gombbal, majd kijelölni, hogy mit akarsz letelepíteni, és Uninstall. Ha ez sem lát semmi fölösleget, akkor tuti a Market-en ragadt be valami, nem a telón.
-
spiritex
veterán
válasz
dokee78 #17867 üzenetére
Hát a 100% után még el kell telnie vagy 2 órának mire kiírja, hogy "Húzza ki a töltőt". Én még arra is rádobok párat. Egyszerűen nem precíz a telók visszajelzése. Az nem lehet valós, hogy 10 perc töltés után 40%-on van már a töltés, 20 perc után meg már 60%-on. Ezért jobb ha tovább tölti az ember még az értesítés után is, és ezt tapasztalom is.
Tyer: A 220-as átalakító nem biztos, hogy ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezik, mint a gyári töltő. Gondolok itt a töltőáramra, amivel tölt, nem mindegy ám, hogy az milyen. Én a gyári hálózati töltőre esküszök.
-
spiritex
veterán
Nagyon durvát fogok mondani, lehet ezért meg is köveznek, de valószínűleg usb-vel töltöd, és nem sima hálózati töltővel... Nekem sokkal tovább bírja, ha normál töltővel van feltöltve kb. 10-12 órán keresztül. Tehát rajtahagyom jópár órával tovább, ahhoz képest amikor szól, hogy húzzam ki a töltőt. Nekem ez vált be!
-
spiritex
veterán
Próbáld ki az én módszerem. Valamilyen Task Killer programban (én erre is az Android Assistant 17-et használom) leállítod a Launcher folyamatot. Nálam ilyenkor 1-2 másodpercre eltűnik minden ikon és widget a képernyőről, majd mind visszajön, de immár a hiányzókkal, vagy problémásan működőkkel együtt.
-
spiritex
veterán
válasz
-=Vacsek=- #17705 üzenetére
Ezek tök jó értékek!
Nekem a TV24 az valami 3-4%-os volt, a Kettős Óra meg olyan 4-5% körül!!!
Mondjuk én a kijelzőt is 10%-os fényerőn használom, teljesen elegendő nekem. Nem szeretek állandóan töltögetni, bár ez prioritás kérdése, kinek mi fontos.. -
spiritex
veterán
Még annyi, hogy a Launcher újraindítása tökéletes gyógyír a widgetes appok SD kártyára történő átmozgatásakor, reboot után Home screenről eltűnő Gyorsindítók problémájára is, mert ilyenkor azok szépen visszakerülnek a hűlt helyeikre. Én így spórolok helyet a memóriával, mert az összes játék + a Skype az SD-n van, de mivel szeretem őket a Home screen-ről indítani, nem az Alkalmazások között keresgélve, ezért kint vannak a Gyorsindítók. Hetente indítom kb. újra a telót, ilyenkor megér nekem egy Launcher újraindítást, amikor az említett ikonjaim eltűnnek.
-
spiritex
veterán
Sziasztok!
Leírom, mert nagyon tanúlságos, hogy akksi szempontból nagyon nem mindegy milyen app-ok vannak a telón. Az történt ugyanis, hogy hozzászoktam, hogy a telefonom (galaxy 551) nagyon lassan merül, ha alig van bekapcsolva a wifi meg a gps, éjszakára pedig repülő üzemmódban pihen, legutóbb pl. 6.5 napot bírt ki így. Nem is ez a lényeg. Hanem, hogy pár napja a kezemben volt a teló, nyomogattam, keresgéltem, és azt látom, hogy 10 perc alatt folyamatosan esik egyesével az akksi töltöttsége. Ehhez nem szoktam hozzá, mert korábban 10 perc nyomogatás mellett esett vagy 1%-ot. Megnéztem az Android Assistant-ban, hogy mi használja legjobban az akksit, és azt láttam, amire számítottam, hogy a két legutóbb felrakott app. eszi, a TV24 és a Kettős Óra widget. Leszedtem mindkettőt, újraindítottam a Launchert és minden visszaállt a régi kerékvágásba, megállt a folyamatos apadás... -
spiritex
veterán
Keresgéltem és az usr alatt olyat találtam, hogy keylayout az alatt pedig olyat, hogy qwerty.kl
Ebben fel vannak sorolva a gombok Key1-től Key100valahányig, és mindegyik mellett ott van, hogy mit ír, ha megnyomják, ...szerintem. A Key22-nél van az y, a Key 56-nál meg a z.
Ezeket gondolom át kéne írni. De ezt meg lehet tenni nem root-olt telefonon? Gondolom nem... -
spiritex
veterán
Mint a 2. képen, bal oldalt látható:
[link] Ilyen az enyém is. Mivel alapból nem használok ékezeteket, nem bánom, ha nem lesz ékezetem, de mint ahogy már írtam, a Beviteli nyelv állítás csak a virtuálisra hat ki, kipróbáltam már angollal is, magyarral is, semmi változás a kihúzhatón.. -
spiritex
veterán
Sziasztok!
Próbálkoztam a készülék saját fórumában, de ott nincs semmi mozgás hetek óta, próbálkoztam angol fórumokon is, de ott sem találok megoldást a problémámra, ezért fordulok hozzátok, mert ez egy olvasott, pörgős fórum.
Akinek Galaxy 551-ese van, kérem segítsen, hogy hogy lehet elérni azt, hogy a kihúzható billentyűzeten ha y-t nyomok akkor z-t írjon, ha pedig z-t nyomok akkor meg y-t? Évek óta sokat gépelek PC-s magyar billentyűzeten, és a z betű fenti, t melletti pozícióját szoktam meg.
A virtuális billentyűzeten el tudtam érni, hogy felcserélje a két betűt úgy, hogy a beviteli nyelvet átváltottam angolról magyarra, így a z felkerült a t mellé, az y meg le az x mellé, de a kihúzható billentyűzet beállításainál nincs semmiféle lehetőség arra, hogy más legyen a billentyűzet karakterkiosztása, és ha már van ilyen qwerty-m (direkt vettem ilyen telót), akkor használni is szeretném, de így elég zavaró a gépelés.
Néhány helyen ajánlják a shift+space billentyű kombinációt, de sajnos semmire nem jó, nem történik semmi.
Köszi előre is! -
spiritex
veterán
Csinált már valaki olyat, hogy egy okosteló usb bemenetére rákötött egy pen-drive-ot valami átalakítón keresztül és oda-vissza másolt adatokat? Van erre lehetőség? Ha igen, milyen átalakító és milyen app kell hozzá? (Samsung Galaxy)
-
spiritex
veterán
Alap gyári szoftver van rajta persze.
A z és az y pedig csak a megszokott magyar billentyűzethez képest van felcserélve, tehát hogy a z nem a számok alatti sorban, a t betű mellett van, hanem az alsó sorban, az x mellett. Én csak annyit szeretnék, hogy a t melletti y betű z-t írjon, az x melletti z betű pedig y-t. -
-
spiritex
veterán
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy egy fizikai qwerty billentyűzeten is meg lehet-e változtatni az y és a z helyét, ahogyan pl. egy virtuális qwerty-t át lehet állítani qwertz-re? Az a baj, hogy teljesen megszoktam már a pc-n, hogy a z a t mellett van, és nagyon jó lenne úgy gépelnem a fizikai billentyűzeten is, ahogy a virtuálison, de nem találom a módját az átállításnak. Lehet, hogy nincs is?
-
spiritex
veterán
Sajnos nem tudom mi az a telefonkereső app. Hogy másik telefonokat keres a közelben? Én nem raktam fel ilyesmit. Arra gondolok, hogy lehet, hogy vannak olyan ingyenes app-ok, amiknek a feltételeinél fel volt sorolva, hogy milyen engedélyeket ad neki az ember, és lehet, hogy felraktam egy ilyet, aminél a wifi-bekapcsolás joga is közte volt. Gondolom, ha megvásároltam volna a fizetős verziót, akkor nem csinálná...
-
spiritex
veterán
válasz
atillaahun #17292 üzenetére
-
spiritex
veterán
Tehát van az azonosítóm és a hozzá tartozó jelszóm, amivel belépek az xp-re, és akkor ezenkívül hozzak létre még egy felhasználót egy másik jelszóval, és neked úgy jó?
"Itt 2 XP-s gép van, simán elérem a megosztott mappákat mindkettőn ES-sel."
Ezt úgy értetted, hogy úgy éred el mindkettőt, hogy nincs egyiken sem jelszó? És akkor hogy, Anonymous-szal? -
spiritex
veterán
Van egy kis problémám az ES File Explorer-el. Win 7-re simán kapcsolódik LAN-on beírva az IP-címet, a felhasználónevet és a jelszót, de XP-re nem hajlandó rálépni, csak kiírja, hogy "Try new user name/password?" Mi lehet ennek az oka?
A kép számítógép egyébként egy szobában van, mindkettő egy wifi routerre kötve. -
spiritex
veterán
válasz
petipetya #17156 üzenetére
Válaszoltam utána mindjárt rá, valami olyasmit hogy: nem, éppen a kezemben volt a teló, a Naptárban keresgéltem, és akkor kapcsolt be egyszer csak a wifi. Az, hogy a gyári beállítások visszaállítását érdemes megtenni egy vadi új, dobozból kicsomagolt telón is annak mi az oka? Valaki, mondjuk a boltosok belepiszkálhatnak esetleg?
Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- i5 13400/ddr5/Rtx 5070 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest