Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
kavics325i #32444 üzenetére
Alapvetően nincs gond vele, de előfordul hogy van eltérés, néha akár 10 fokkal is, ami azért már sok.
-
F-ECT$
titán
válasz
BEKAvarangy #32393 üzenetére
"Persze", hogy nem gyári van, de gyáriból is van frissebb a 2.3.3-nál. Egyébként most nem az a kérdés, hogy mennyit fogyaszt a telefon, hanem hogy többet fogyaszt-e a BW feltétele után, mint előtte. (Természetesen azonos körülmények között.)
-
F-ECT$
titán
válasz
BEKAvarangy #32391 üzenetére
Onnan, hogy miután feltettem, azután is kibír 2-3 órát a telefon 1%-os akksi fogyasztással 2g + adatkapcsolattal, mint előtte.
-
F-ECT$
titán
válasz
BEKAvarangy #32388 üzenetére
A BW alig eszik.
-
F-ECT$
titán
válasz
DemonDani #32372 üzenetére
Feladatkezelőben nincs, csak a Futó szolgáltatásoknál. Nem értem, hogy miért lenne rossz, hiszen ez semmi fogyasztásbeli többletet nem jelent. (7.5 órája húztam le a telefonomat a töltőről, ment 19 percet a kijelző, volt egy 9 perces hívásom. Végig 3g/wifin vagyok gtalk, gmail, viber, időjárás frissítés stb, és most áll 94%-on az akksi.)
-
F-ECT$
titán
Accuweather ma Budapesten:
-Min: -9; Max: -2; Jelenlegi hőmérséklet: -18(!); Real feal: -13(!)A realitás olyan -5 és -8 között volt valahol...
-
F-ECT$
titán
Vannak új pályák a Where's my waterhez
-
F-ECT$
titán
Jött egy frissítés a Where's my waterhez, de semmi újat nem látok, ugyanúgy 462 ill. 132 kacsa az elérhető max. Csak hibajavítás lehetett ezek szerint?
-
F-ECT$
titán
Megvan a 462 + 132 kacsa
-
-
F-ECT$
titán
Van itt olyan, aki játszot a Hockey Nations 2010 és vagy Hockey Nations 2011-gyel? (Nem a shootout-tal, hanem a teljessel.)
-
F-ECT$
titán
válasz
RootRulez #30866 üzenetére
Az eredeti sztoriban 462 kacsa van + 31 achievement. Ezek mind megvannak.
Ez úgy jött ki, hogy az eredeti játékhoz megjött a "Streched Thin" nevű új "világ" december 20 körül. (Ez a lufis.)
Viszont azóta ismét jött egy update 1-2 napja, és ingame meg tudod venni a "Cranky's story"-t, ez hozza a már említett újabb 132 kacsás részt.
-
F-ECT$
titán
Ezek az új Where's my water pályák, de főleg a challenge-ek közül néhány elég durvára sikerült. Már játszottam vagy 3 órát vele, és most járok 84 kacsánál.
-
F-ECT$
titán
válasz
TazLeacher #30605 üzenetére
Ja és még vannak kihívások, három teljesítése után pedig jön egy bónusz pálya. És szerintem ehhez is jön majd ingyen új pályacsomag, mint annó az eredetihez.
-
F-ECT$
titán
Szerintem 3 óra egy átlagos napon erős használatot jelent, legalábbis nekem munka mellett biztosan az, főleg hogy volt mellette zene/rádió hallgatás is. Így 2 napot bír a telefon, összesen 5-6 óra kijelzővel, ami szerintem már vállalható szint, ennél jóval gyengébben teljesít egy csomó telefon. (Ez a 6 óra főleg net és játék, ha csak videót néznék, akkor 8-9 órát is bírna.)
Persze jó lenne, ha akár 1-2 mm és néhány dkg árán sikerülne 3 Ah-s akksikat gyártaniuk a telefonokba a telefongyártóknak (és ne az utángyártóknak), és akkor akár egy egész napos folyamatos nyúzást is kibírnának; vagy kicsit gyengébb használattal meglenne a 3-4 nap.
Továbbra is erősnek érzem ezt a 30%-os esést. Ha estére leteszem a telefont, akkor reggelre merül mondjuk 4-5%-ot wifivel 8 óra alatt, reggel ránézek a leveleimre, netezgetek, és ezalatt a kb 10 perc alatt esik további 2-3%-ot. (Ok a 8 óra az nem 90, de egyszer ha nagyon ráérek és nem kell a telefon, akkor kipróbálom azt is
)
-
F-ECT$
titán
válasz
frensys #29862 üzenetére
Szerintem egy jól megírt widget észrevehetetlen többletfogyasztást okoz. A gond az, hogy a kis fogyasztókat pontosan mérni lehetetlen.
Próbáld ki azt, hogy egy estére (tehát legalább 6-8 órára) leteszed az asztalra a telefont és megnézed, hogy mennyit merül. Következő estére szedd le az összes widgetet, és nézd meg úgy is.
-
F-ECT$
titán
válasz
frensys #29809 üzenetére
Vagy veszel egy sgs2-t, felteszel rá egy jó romot és "fullos csiriviri" módban használva azt látod, hogy az akksi 0.5-1% / órát eszik, amivel lazán kijön a 2-3 napnyi használat.
Btw akksifigyelő és task manager csak akkor kell, ha nem vagy megelégedve a fogyasztással, azaz ha megvan a "bűnös", akkor lehet őket jegelni.
-
F-ECT$
titán
válasz
frensys #29626 üzenetére
Tedd fel a BetterBatteryStatsot és nézd meg, hogy mi wakelockolja a telefont. Ami sokáig ébren tartja, az biztosan sok akksit eszik.
Ami biztosan sokat evett régebben az a Latitude, lehet azóta javították. Nekem a fancy és palmary widgetek is okoztak gondot, egy ideje beautifult használok helyettük.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
Cartman023 #29490 üzenetére
Le kell tölteni hozzá a magyar szótárat.
-
F-ECT$
titán
Office ingyé'.
-
F-ECT$
titán
válasz
sunahunter #29133 üzenetére
Van egy app, amivel könnyen át lehet vinni az egyik launcher widgetjeit egy másikra, csak nem jut eszembe a neve. Már itt is volt ajánlva, mi is ez?
-
F-ECT$
titán
válasz
toth_janika #29100 üzenetére
Én már próbáltam, kiírta, hogy nem megfelelő a verzió, vagy valami hasonlót, és leállt a frissítés. A progi használható maradt.
-
F-ECT$
titán
Hockey Nations 2011 csak tegra-ra van?
-
F-ECT$
titán
válasz
Cholard #28699 üzenetére
Én folyamatosan frissítem a skype-ot, az esetek 99%-ban nincs vele gond, viszont eddig már 2x előfordult, hogy fc-zett, és az újraindítás után a hangminőség is rossz volt, szaggatottan hallottam a másik felet, csak a telefon restart oldotta meg a dolgot.
Szóval ha Neked az adott verzió működik, akkor szerintem ne cserélj.
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #27991 üzenetére
Nekem mondjuk 1% körül eszik 3g-n a telefon, ennél sokkal jobb nem is kell. (Gtalk, gmail, viber folyamatosan; freemail, időjárás 2 óránként szinkronizál.)
-
F-ECT$
titán
válasz
DonThomasino #27875 üzenetére
A korábbi írásomat fenntartom, de ettől még egy csomó app fizetős. Hogy az apple-nél mi az arány, azt nem vágom.
-
F-ECT$
titán
válasz
DonThomasino #27871 üzenetére
Sok ingyenes van.
Sok olyan van, amiből az ingyenes ugyanazt tudja, mint a fizetős, de az előbbiben vannak reklámok. (Amik egy progival jó eséllyel tilthatóak.)
Sok olyan van, amiből csak a demo ingyenes.
Sok olyan van, aminél a játék ingyenes, de az előrehaladáshoz szinte elengedhetetlen, hogy pénzért vegyél ingame cuccokat.
És persze a virágboltot is könnyű használni, szigorúan kipróbálás céljából
-
F-ECT$
titán
Tényleg érdekel, köszi mindkettőtöknek.
Azért kezdtem el vele foglalkozni, mert 1 GB alá ment az SGS2-ben az internal_sd szabad területe, és már minden zenét/filmet átmásoltam az external-ra, most jön az, hogy átnézzem a többi mappát, hogy mire nincs szükségem.
Így továbbra is kérdem, hogy az sdcrad/App_manager mappát vajon melyik app hozta létre? (A telepített progik apk-ja van benne.)
-
F-ECT$
titán
válasz
IkszIpszilon #27828 üzenetére
De igen. Máshogy nem fogod a játékállásokat sem áthozni.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mulderpapa #27812 üzenetére
Szerintem sehova. Hova tudnák számlázni?
-
F-ECT$
titán
válasz
IkszIpszilon #27801 üzenetére
TBP-vel tudsz játékállást is menteni, azt kell átmásolni az új telóra, és TBP-vel visszaállítani.
Az apk-ból feltelepített alkalmazások is láthatóak a market számára, de persze frissíteni csak akkor fogja, ha legális a cucc.
-
F-ECT$
titán
válasz
szaszaddd15 #27730 üzenetére
Milyen telefon, milyen rom? Gondolom egy pár cucc át volt mozgatva a memóriakártyára, nem?
-
F-ECT$
titán
A soundhound (vagy más) tud olyat, hogy füllhallgatóval hallgatom a rádiót, és úgy mondja meg, hogy mi a dal címe? (Vagy mindenképp a mikrofonon kell neki "beadni" a dallamot?)
-
F-ECT$
titán
válasz
Black-core #27696 üzenetére
Töröld a market adatokat az Alkalmazások kezelése menüben. Elvileg lazán le kell tudnod tölteni megint.
-
F-ECT$
titán
Valaki írta, hogy karácsony óta nem tud k&h bankkártyával fizetni a marketen. Nekem ma sikerült.
-
F-ECT$
titán
Az /sdcard-on mi hozza létre az App_manager mappát? Talán a TBP
Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest