- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- DUNE médialejátszók topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #44278 üzenetére
Közben megtaláltam a képet, köszi. Lövésem sincs mi lehet az.
szerk szerk szerk
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #44114 üzenetére
Akkor nem értem, hogy mit szeretnél. 2G/3G között váltani? Az nálam is csak úgy működik, hogy bevisz a menübe a kapcsoló.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #44109 üzenetére
Android 2.3.5 / Sense 3.0 (gyári rom), az Elixir közvetlenül tudja ki-bekapcsolni a mobilnetet. Rábökök a widgetre és nem jön elő plusz menü, hanem egyből kapcsolja. És nem az apn-t rontja el, hanem valóban kapcsolgatja.
-
petipetya
nagyúr
Google Maps kérdés: hogy a fenébe jön ki ez az "emelkedés összesen"?
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #43750 üzenetére
Nekem is megfogja a telefont rendesen. De ha nem kell bekapcsolni a netbookot egy torrent miatt, akkor együtt tudok élni vele.
-
petipetya
nagyúr
Frissült a tv24, megszűnt az 1 órás késés és a kényszerbezárás.
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #43718 üzenetére
Nálam a tTorrent Pro remekül bevált erre a célra. A sima verzió korlátozottal, míg a pro teljes sebességgel tölti le a torrenteket az sd-re.
-
petipetya
nagyúr
válasz
konigjanos #43647 üzenetére
Még valami eszembe jutott. A klasszikus módszer sem használ? Alkalmazások kezelése / összes / Gtalk / adatok, gyorsítótár, cache stb. törlése.
-
petipetya
nagyúr
válasz
konigjanos #43645 üzenetére
Semmit sem kell telepíteni, megy az magától is (nálam).
Igen, a sima Gtalkot kell indítani és akinél ott van a kamera ikon, azzal tudsz videótelefonálni.
-
petipetya
nagyúr
Van olyan alkalmazás, amelyen nyomon lehet követni a meccsek tartalmát? Egyrészt nem annyira feltűnő bizonyos helyzetekben, másrészt nem mindig leszek ilyen szerencsés mint ma.
-
petipetya
nagyúr
xside és Seth: köszönöm
Most így néz ki: fotó
Seth:
Ez egy jpg. Mitől frissül majd? Nem értem.
Emellett szeretnék pofátlan lenni és egy Budapest linket is kérni, amely pont jól mutatna az országos radarkép alatt.xSide:
Mit értesz ez alatt? "Ha szebb kinézettel akarod a widgetet, szedd még le a Photo Frame on Home Screen-t és ennek a beállításánál add meg a sdcar/WorldWebcams/widget elérést a képekhez" -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #42162 üzenetére
ICS/GB-re:
Ha a "menü gomb" már bele van építve egy alkalmazásba - jelen esetben az Evernote-ba -, akkor szerintem nem lesz vele gond (jobb alsó sarokban a 3 pötty): kép -
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #41571 üzenetére
Ha a két pipa közül bármelyiket is kiszeded, akkor a gyári gmail alkalmazás nem szinkronizál.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #41529 üzenetére
Ez kijelentés volt.
-
petipetya
nagyúr
válasz
atillaahun #41510 üzenetére
Milyen sima? Van a háttéradatok és az automatikus szinkronizálàs. Ha valamelyikből kiveszed a pipát, akkor a gmail nem szinkronizál.
-
petipetya
nagyúr
válasz
nimfas #41380 üzenetére
Felbontás: A google címjegyzék miatt alacsony a fotók felbontása. Erre megoldás a facebook account szinkronizálása, ugyanis ekkor a nagy kék oldalon lévő ismerőseid fotója már nagy felbontásban szerepel majd a telefonod címjegyzékében - és egy bejövő/kimenő hívás során ez sokkal jobban néz ki.
-
petipetya
nagyúr
Frissült a Made in Hungary. Nagyon durva kinézetet és funkcionalitást kapott. Este jeleztem egy kisebb hibát, és mire felkeltem már jótt a válasz email és a Play-es frissítés a javítással.
-
petipetya
nagyúr
Most a callweaver-t használom. Root nem kell hozzá, és létre lehet hozni benne tetszőleges fehér -ill. feketelistát.
Fizetős, de nem drága. Pontos összeget nem tudok mondani, mivel nem találom a wallet / tranzakciók menü alatt.
-
petipetya
nagyúr
Ha találsz, akkor légyszi majd tedd közzé.
Kerestem én is, de valahogy egyik sem az igazi (és már nem is emlékszem a nevükre), így mindig visszakanyarodtamaz fbreader-hez illetve a coolreader-hez. 3.7-en nem mindegy a hely kihasználása és a kényelem amivel a fényerőt lehet állítani; és persze az sem mellékes, hogy mennyi formátummal birkózik meg magától.
-
petipetya
nagyúr
válasz
gipsztigris #39387 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
TazLeacher #38789 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
chesterboy #38618 üzenetére
Mi az a facel?
-
petipetya
nagyúr
Mondjuk az első indításnál még azt írja a program, hogy értesítenek amint elkészül a Drive tárhelyem.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
válasz
fatal` #38424 üzenetére
Usb-n csak pendriveként ismeri fel a tévém a telefont. Ha betallózok és elindítok rajta egy filmet, akkor azt ugyanúgy lejátssza, mint egy pendriveról.
Ha pedig van a telón micro hdmi - az enyémen nincs, de egy másikkal és egy tablettel már próbáltam -, akkor a telefon képernyőjét klónozzuk a tévére. Így akár egy élő youtube videót is láthatunk a tévén, holott azt a telefonon indítottuk el.
Bocs, Jan számára akartam írni.
-
petipetya
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest