Aktív témák
-
Melack
veterán
válasz
krisi047 #40614 üzenetére
SMSre van pár ötlet: SMS Backup+ (Gmailbe ment) ill az SMS Backup and Restore - ez meg SD kártyára, ill ha kell e-mailben el is küldi.
Névjegyek meg GMail, fotókat meg add ott hozzá, ha nagyon kellenek. -
Melack
veterán
Az mitől lehetséges, hogy a GMailes Calendatban a FB-ról származó születésnapok töbször is szerepelnek? Azt meg végképp nem értem, hogy egy már törölt ismerősé miért van még mindig benne? Vki tud ebben segíteni?
-
Melack
veterán
válasz
atillaahun #40311 üzenetére
pH! sajátja - megelőztek
-
Melack
veterán
válasz
Arthuro_Adam #40300 üzenetére
Hmm, miért nem írsz rá a fejlesztőkre? Mert nekem most csak az ugrott be, hogy kapcsold ki a képernyőkímélőt.
-
Melack
veterán
válasz
Arthuro_Adam #40283 üzenetére
Az alkalmazásban keresd meg, hogy ne engedélyezze a képernyő kímélőt. Ez általában elérhető opció.
-
Melack
veterán
Tudtok vmi jó Twitter klienst, ami nem a gyári? Amivel esetleg össze tudom szedni a különböző socail site-os kiírásokat egy appban? Előre is köszönöm!
-
Melack
veterán
A problémám még mindig fenn áll, de vannak érdekes dolgai: a névjegyek szinkronizálása nem megy rendesen, az újat ugyan leszedi a telefonra, de egy régebbit az istenért sem, plusz a csoportokat sem. Valakinek vmi ötlete, hogy mitől lehet ez?
-
Melack
veterán
Gyors kérdés: miért nem szinkronizálja le az Android a GMailes kontaktjaimat? Auto-snyc beállítva, adatok a szerveren rendben, de a telefon nem "hívja le". Tegnap a telóról töröltem mindent, mostmár csak a GMailből szeretném ezeket használni. Valakinek vmi ötlet? 2.2 gyári ROM.
-
Melack
veterán
válasz
DataTraveler #39701 üzenetére
Ezt telefonja válogatja. Ha van benne wifi hotspot funkció, akkor könnyen. Amúgy sehogy.
-
Melack
veterán
válasz
doddencs #39353 üzenetére
Az OTPnél is van ilyen, ezt tudom. De a bankok többsége nem él ezzel az opcióval, mert nincs érdekük.
A Citinél azt javasolták, hogy egy alszámla legyen rendelve még a kártyához, és vásárlás előtt arra legyen átállítva a kártya.
Más bank nem is javasol ilyen vagy ennél jobb megoldásokat.
Én ilyen téren körbejártam egy kicsit a "piacot" -
Melack
veterán
A nemzetközi pénzmozgásban a Mastercard/Visa/AmEx kártyák az elfogadottak. A Maestro az egy belépő szintű kártya, gyakorlatilag az adott országra van lekorlátozva, mindegy ki mit mondd. Itthon alkalmas igen, mert az OTP/CIB páros is bevette a netes vásárlásra alkalmas kártyák közé.
Vagy kérsz másik kártyát, vagy kérsz másik kártyát. -
Melack
veterán
Tegnap este feltettem a gyári 2.2es androidra a Go Launch EX progit. Minden kis kiegészítőt feltettem, és megjelent a kevésbé vágyott low space felirat :S Van vmi mód arra, hogy kigyomláljak minden olyan programot, ami nem létszükséglet, vagy mindenképpen fogorvosost kell játszanom,és egy másik romot feltenni?
Másik: Go Power appot Sense felület alatt is munkára lehet bírni, vagy az felejtős?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
Melack
veterán
Tudtok olyan alkalmazást, ami GPS koordináták alapján (Forsquareből pl) figyelmeztet, hogy adott hely közelében vagyok? Bevásárlás és ilyenek kapcsán kellene ilyen.
-
Melack
veterán
exContact és exDialer használók tapasztalatait kérném: csak én vagyok olyan szerencsés, hogy a program teljesen belassul? Elindítom, de nem akar elindulni, amint elidnul, akkor sem egy leányálom a tempója és a reakciója. Van erre vmi megoldás vagy alternatíva? Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Melack
veterán
Akkor itt az én listám:
Angry Birds: dühös madár nélkül nem okos az okostelefon.
Bevásárlólista: RootRulez tolmácsolsában. Bevásárlást könnyebb összehangolni vele, mivel nem egy helyen dolgozunk.
BKV és BpMenetrend: Nagyfaluban nem hátrány. Még nem tudom, melyik marad hosszabb távon.
Banki keretprogram: szeretem látni, hogyan és miként állok.
Dropbox: mert az kell mindenkinek, meg egyszerűbb is mozgatni sokszor az adatokat.
ES File Explorer: nekem ez jött be, Astro nem
Forsquare: kollégákkal sokat használjuk, mókának jó, másra egyelőre nem.
MoreLocale2: mivel Desirere a gyári rendszer ango,, így hogy magyar legyen pár program, kell ez hozzá.
NoLED: a gyári kis jelzőfény nem sokáig jelzi, ez igen, beállítástól függően.
Opera Mini: ezt a böngészőt már Symbianon is használtam.
QuickPic: a legjobb és leghasználhatóbb képnézegető.
SMS Backup: Nokiáról áthozni ezzel lehetett a legkönnyebben az smseket, azóta meg megragadt.
tumblr: kliens, kell a saját oldalamhoz.
Traffic Monitor: a monitorozó alkalmazások közül ez vált be, igen jól mutatja a felhasznált mennyiségeket.És ennyi.
-
Melack
veterán
Instagram Androidra. Csak úgy halkan. (iOSen kedveltem nagyon)
-
Melack
veterán
Akkor a kérdésem ide is felteszem, hátha:
Más is tapasztalt olyat, hogy az új Maps (6.5) nem tudja megtalálni a GPS pozíciót. Se Maps, se Navigáció alatt :S Eddig ilyen nem volt, de a frissítés óta nem lehet használni. Ötlet vkinek vmi?
Köszönöm előre is!HTC Desire gyári ROM, semmi buhera.
Kb 10 perc után most talált vmi jelet, net+GPS megy, előtte meg a Foursquare pörgött egy kicsit :/ Nem értem.
-
Melack
veterán
válasz
KERESZTAPA9 #36171 üzenetére
Ez azért erős kérés. A netkapcsolatod korlátlan?
-
Melack
veterán
válasz
r0besz #34798 üzenetére
Akkor nézd meg őt is. PAW Server for Android. Többször volt itt róla szó, és tényleg nagyon hasznos alkalmazás.
-
Melack
veterán
válasz
Jarod1 #34795 üzenetére
Valami spanyol nyelvű van, de az gondolom nem a Visa sajátja.
-
Melack
veterán
válasz
kavics325i #34213 üzenetére
Miért kellene elriasztanom? Eleve gyorsabb egy kutya, mint hogy bármit is elő tudjak venni a zsebemből - marad az, hogy nem fordítasz neki hátat. Ha meg előre rákészülsz, akkor rettegsz, akkor meg mindegy, mi van a kezdben. De ez szerintem nem ide tartozó téma.
dokee78: ez már nekem is sok. Már csak a wc-papír app hiányzik, de tényleg....
-
-
Melack
veterán
válasz
Mcfery #33771 üzenetére
Hmm, akkor azt hiszem ezt meg kell lesnem, ill megvennem
(#33769) 313313 és (#33772) St3vn: neki igazából olyan kell, amire ránéz és ok. A beállítás az enyém, azzal úgyis én fogok szenvedni.
EcoMIx díjcsomag + GoNet M amire számolnom kell.
Viszont egy kérdés: úgy tűnik - mostmár tuti - hogy a GT540 helyett egy HTC Desire-t fogok nyúzni
Ha én megveszem a Traffic Controll progit, akkor azt hogyan tudom utána a Desire-re feltenni?
Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest