- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Gamepad
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Fall-N #174316 üzenetére
Szarkazmus?
Nekem nincs bajom a MIUI- HyperOS rendszerrel. Nem véltem különösebb bugot, hibát felfedezni benne. Talán több értesítést tudna megjeleníteni a 3db helyett. De kb ennyi. Stabilan működik.
Ez a kártyás dolog is inkább az asszony kényelmet szolgálná , nem az enyémet. Szóval én megoldom Wallet alatt , ki keresem amelyik kártya kell.
Anno mikor megjelent a Xiaomi router , fogadni mertem volna rá , hogy ez lesz vele , kb nem kap semmilyen frissítést.
Jobb is hogy nem vettem. Jah és azóta is full kínai nyelvű maradt?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hobby rádiós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged