Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen széket vegyek?
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire leszek nevetséges a kérdésemmel, de ezt a topikot találtam a legmegfelelőbbnek a címe alapján.
Egy kisebb kereskedés üzletébe szeretnék egy információs platformot kihelyezni és első körben egy nagyobb, erősebb tablet jutott eszembe, melyen futna egy applikáció az üzletről.
Programozás tudás nélkül van lehetőség valamiféle modernebb, elegáns (animált), egyedi applikációt elkészíteni?
Pár menüt gondolnék bele, termékekről forgatható 360-as renderfotót, különböző termékek/képeken választható színt, paraméter megjelenítést meg ilyesmit. Adatbázis, regisztráció, meg űrlapok nem kellenének, csupán ilyen interaktív bemutató app kéne. Nekem inkább vizuális tudásom lenne ehhez (Photoshop, 3D).
Köszönöm előre is, ha eltereltek valamilyen irányba az információk alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Eladó 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest