Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Multiplayer labdajáték fejlesztését tervezgetem, ami eléggé kényes arra, hogy minden szinkronban történjen.
A jelenlegi legfontosabb kérdés, hogy milyen módszerek vannak a késleltetés leküzdésére, és mi az, ami megvalósítható jelenleg.
Erről van valakinek tapasztalata esetleg tudtok megbízható cikkeket?Kössz!
-
Sziasztok!
Létezik olyan API hívás, ami egy szoftver által adott hanggal helyettesíti a mikorfon hangját, és a hangszóróból jövő hangot pedig egy szoftvernek továbbítja?
Olyan progit szeretnék írni, ami a hívást voip-pal továbbítja máshova; kicsöngéssel együtt. Vagyis szoftveres hívásátirányítást szeretnék WIFI-n keresztül.
Még nem nagyon vagyok tapasztalt Android témában, de szeretem elsőre nagy fába vágni a fejszémet, abból tanul az ember.

Köszi!
-
Oks, köszi!
Arra kell figyelnem, hogy 64 bites legyen a procija?
Elsősorban natív kóddal szeretnék foglalkozni, ez érdekel leginkább.
Egyáltalán OS szinten van különbség a 64 és 32 bites verzió között; file rendszer, API hívások, bármi?Azért kérdezem ezt, mert elgondolkodtam egy 2013-as Nexus 7 tableten is telefon helyett, ami drágább ugyan, de másra is jól jönne.
-
Kössz a válaszokat!
Elsősorban tabletre és telefonra készül a játék.
Azt hittem van marha olcsón ilyen board, amin el tudom készíteni a játék zömét, és majd később telefonon, tabletes készíteném az irányítást.
De ahogy nézem, nem olcsóbbak a board-ok sem az azonos teljesítményű telóknál.
-
Sziasztok!
Android játék fejlesztéséhez szeretnék egy olyan eszközt venni, ami a hardver tekintetében jó ár/érték arányú.
Érdemes telefon/tablet helyett valami DEV board-ot venni? Ha igen, milyet?
Játékfejlesztés mellett Szokat Rom-ot is főzni, szóval előny lenne, ha olyan SOC lenne rajta, amihez hozzáférhetőek a driverek.Kössz!
-
Sziasztok!
El akarok kezdeni Androidra fejleszteni.
Mit kell ehhez letöltenem? Érdekel a C/C++ és a JAVA-s része is.
Olvastam, hogy van NDK, meg SDK, meg ADK, és Android Studio is.
Eddig még nem sikerült kiigazodnom köztük - csak az első kettőt tudom értelmezni.Van 14.04-es Ubuntu és Win 8.1 is a gépemen, legszívesebben Ubuntun dolgoznék, kivéve, ha vannak olyan funkciók, melyek csak Windows-on mennek.
Kössz!

Új hozzászólás Aktív témák
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi