Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tityahome
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok a problémámmal, de ha nem majd jelezzétek.Lenne egy olyan kérdésem, hogy használ e valaki közületek android os-t, pc-n?
Ha igen és az illető ért is a programozáshoz, akkor meg tudná nekem mondani, hogy sikeres prime os telepítés után a bootnál miért lesz sötét a képernyő?
A következő a jelenség:
-telepítés sikeres
-boot elindul
-képernyő sötét, de a képernyővilágítás működik és ráadásul a háttérben a prime os is, mert látszik, hogy a power gombra elhalványul a háttérvilágítás, majd space és vissza kapcsol.Az az igazság, hogy tele van a net hasonló problémákkal viszont én nem nagyon értek hozzá így nem is nagyon találom a megoldást.
Az biztos, hogy ha "nomodeset" parancsal bootolok akkor szépen be tölt képpel együtt az OS.Remélem valaki találkozott már hasonló problémával és meg is tudta oldani!
-
Tityahome
aktív tag
Világos! Csak azért kérdeztem mert azt hittem arra célozgattál a hozzászólásoddal!

Egyébként köszönöm hogy próbáltok segíteni!

Nem olyan fontos egyébként csak gondoltam hátha a programozók közül valaki csinált már ilyet. Csodálkozom hogy még senkinek nem jutott ez eszébe. -
Tityahome
aktív tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Egy picivel fentebb linkeltem egy képet amin látszik hogy a pixel tableten a navbaron vannak az ikonok...na egy olyan megoldás érdekelne!
Az előnye az hogy olyan munkát csinálok a tableten hogy gyakran váltok alkalmazását ami ugye ennek a segítségével sokkal gyorsabb lenne mivel a navbar az mindig látszik és nem takar be az aktív képernyőbe. Nem kellene plussz kattintásokat végeznem.
Vannak androidra alternatív megoldások mint például a 'tálca' nevű alkalmazás, viszont az kitakar egy aktív részt a képernyőből ezért folyton nyitnom és zárnom kell programváltás után.
Kb ennyi a lényeg. -
Tityahome
aktív tag
Igen...én emlékszem az ICQ-ra és tényleg valami hasonlót szerettem volna elérni mint amit mondasz hogy egy darabot lecsípjen a képenyő aljából.
Ha azt mondod hogy nem lehet akkor én elfogadom mivel mint mondtam nem vagyok programozó.
Tudom hogy ez itt egy programozói fórum! Azért is írtam ide hogy hátha esetleg valaki csinált már ilyet aki jártas ebben és esetleg van rá valami program.
Abból gondoltam hogy megoldható mert köztudott hogy vannak olyan android OS-ek amikben van taskbar (pl: remix os, prime os...stb) szóval valahogy csak meg lehet csinálni ha ott is megoldották.
Igazából nem is értem hogy az android fejlesztéskor miért nem tesznek ilyen lehetőséget opcionálisan a rendszerbe mikor tableten hatalmas segítség lenne.
Ez a 'tálca' nevű alkalmazás nagyon jó egyébként, napi szinten használom a gyors programváltás miatt, csak annyi probléma van vele, hogy egyes alkalmazásoknak alul is vannak olyan funkciói amit sűrűn használok és ezekbe a 'tálca' betakar.
Ilyenkor mindig rejteni kell, majd újra elővenni és ezt egy aktívabb használatnál így kapcsolgatni ki és be.
Na ezért szerettem volna ha nem takar be a képernyőbe.Igazából azt sem értem ha erre nincs is lehetőség, akkor legalább arra miért nem adnak lehetőséget hogy a navbar szerkeszthető legyen olyan szinten hogy alkalmazások ikonjait lehessen rá rögzíteni. Szerinte nagy segítség lenne azoknak akik dolgoznak is az android rendszeren.
Én legalábbis ennek érzem a legnagyobb hiányát.Na mindegy...azért köszönöm hogy válaszoltál!
Persze nem mondom hogy egyik cég sem gondolkodik.
-
Tityahome
aktív tag
válasz
Zalanius
üzenetére
Nem pont ilyenre gondoltam, csak egy sima fekete sávra a képernyő alján, de azért köszönöm hogy próbálsz segíteni.
Van a play áruházban egy olyan program aminek az a neve hogy 'tálca' és azt a programot szeretném abba a fekete sávba elhelyezi. Segítségével gyorsan tudok váltani az ablakok között mint a Windowsban csak az lenne a lényeg, hogy ne lógjon bele az aktiv képernyő egy részébe. -
Tityahome
aktív tag
Nem tudna nekem abban valaki segíteni hogy hogyan tudnék egy fekete csíkot varázsolni az android képernyőm aljára ami mindig aktív?
Értem ez alatt ami mindig látható (tehát pl a böngészőben is) viszont aktív ami azt jelenti hogy egy taskbart helyeznék oda.
Kb mint a windowsban! -
Tityahome
aktív tag
Sziasztok!
Tudna abban valaki segíteni, hogy vettem a tabletembe egy új akkumulátort ami nagyobb teljesítményű (mAh) mint az eredeti. Nincs is vele semmi gond tökéletesen működik, viszont nem tudom, hogy az új akkumulátor méretet hogyan lehet úgymond regisztrálni a rendszerben. Nyilván az android rendszer magától nem érzékeli az új méretet.
Valahol olvastam hogy a power_profile.xml file tartalmazza az akkumulátor méretet, de nem tudom hogyan lehet ezt szerkeszteni és hogy ha sikerül is akkor ennyi elég e hozzá?!
Ha valaki esetleg ért a programozáshoz megtenné hogy segít nekem egy kicsit? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest