Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Egy átlag androidos mindent ingyen akar, vagy még olcsóbban. A fizetős felhasználókat lefölözte az Apple, de az ottani fejlesztőkkel meg nehéz versenyre kelni, mert minden profi ott van. Androidon pénzt keresni szerintem kizárólag játékkal lehet, de ahhoz meg kell az isteni szikra, na meg a tudás.
-
Igazából, az hogy felraktad az papot még nem hoz látogatottságot, felhasználókat. Irgalmatlan (egyszerű magánszemély számára) összegeket kell költeni reklámra, hogy a store-ban előre kerülj és a felhasználóknak a "keze ügyébe" kerüljön az alkalmazás:
- FB reklám
- Google reklám
- Store reklám
Ezeket mind fizetni kell heteken, hónapokon keresztül, hogy kerekedjen akkora felhasználói tábor, amiből már meg lehet élni (ha előfizetéses, vagy mikrontranzakciós az alkalmazásod).A másik lehetőség, ha fejlesztesz valamit, ami hiánypótló, és a piacot gyorsan le tudod tarolni, mert a nagyok hónapok - vagy akár hetek - alatt lemásolják az papodat.
-
thiclyoon
aktív tag
Miből?
de amúgy mindenből meg lehetIgen, fel tudod tölteni (ennek van egy minimális, egyszer díja, legutóbb amikor néztem 25 euró volt). Viszont ez keveseknek jön be, nehéz nagyon szakítani úgy, hogy te egyedül összeraksz egy appot. A gyakorlatban inkább az a jellemző, hogy van egy viszonylag nagyobbacska cég (lehet 5 főtől elkezdve bármi, meg akár alatta is, de egyedül nehéz lesz), akik ritkább esetben vagy csinálnak egy saját terméket (ahogy írtad), ilyen pl. a jófogás, vatera (valamelyiknek van appja azt tudom
), vagy szoftvereket gyártanak más, nem erre szakosodott személyeknek, cégeknek (pl. banki appok tipikusan ilyenek, mert egy bank nem fog x főnyi fejlesztőt fenntartani alapvetően, inkább kiszervezi). Ennek a cégnek lehetsz az alkalmazottja, tulaja. Emellett persze (egyéni) vállalkozóként is lehet csinálni, akkor te vagy maga a cég (ha meg nem egyéni, akkor meg a fenti vállalatot vezeted / tulajdonolod). Ilyen lehetőségek vannak nagyjából, biztos van más út is, de ebből kiindulva lehet gondolkodni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de amúgy mindenből meg lehet
), vagy szoftvereket gyártanak más, nem erre szakosodott személyeknek, cégeknek (pl. banki appok tipikusan ilyenek, mert egy bank nem fog x főnyi fejlesztőt fenntartani alapvetően, inkább kiszervezi). Ennek a cégnek lehetsz az alkalmazottja, tulaja. Emellett persze (egyéni) vállalkozóként is lehet csinálni, akkor te vagy maga a cég (ha meg nem egyéni, akkor meg a fenti vállalatot vezeted / tulajdonolod). Ilyen lehetőségek vannak nagyjából, biztos van más út is, de ebből kiindulva lehet gondolkodni szerintem.