Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Én kettőt tudnák megemlíteni. Az egyik az aláíró kulcs, én 2016-ban az első app felrakásakor frankón el is vesztettem az aláíró kulcsot (*.jks), azóta a program elavult és semmit nem tudok vele csinálni. Úgy tudom 2018 óta valahogyan lehet új aláíró kulcsot igényelni, de az enyém korábbi, elvileg angolul valahol meg kell indokolni hogy miért szedjék le, és akkor leszedik.
A másik dolog az adatvédelmi irányelvek. Amilyen egyszerűnek tűnik, hogy írsz valamit, a valóságban formai hibával visszadobják, meg egy linket hogy legyen mit olvasgatni a témában, és a harmadik ilyen után befordulsz. Én negyedik nekifutásra egy ismert applikáció adatvédelmi irányelvét írtam át a sajátomra, na azt úgy elfogadták.
Fél évente frissítek, arra mindig valamit máshová tesznek a play console -n, így minden frissités egy kepesztés
-
thiclyoon
aktív tag
Tettem fel nemrégiben többször is. A jelenlegi változatban* nekem egy dolog nem ment simán, ez pedig az in-app purchase. Kicsit szenvedős volt rájönni, hogy a reklám azért nem megy, mert nincs hozzáadva kifizetési számla - ezt is meg kellett találni, hogy hol is kell. + Az első kiadáskor sok dolgon át kell menni (tartalombesorolás, képek, leírás, stb). Illetve minden kiadás review-n megy át, ez jelenleg a vírus miatt akár egy hétig is eltarthat, viszont ha nem első kiadás, hanem csak frissítés, akkor még most is megvan 2 nap alatt az átfutás.
Úgy általában érvényes viszont hogy ha nem csak fel akarod rakni, hanem testre akarod szabni az egészet, pl korlátozni az elérhetőséget (ország, eszköz), vagy alfa / béta kiadások is kellenek, esetleg instant app, akkor ezekre mindre figyelni kell. Nem nehéz őket kezelni, csak figyelni kell rájuk.* November elején átalakul az oldal, de már most is lehet váltani. Megnéztem az új verziót, igazából csak a dizájn változott, material / flat lett az egész oldal. Szerintem szebb, könnyebben kezelhető, szóval lehet érdemes már az elejétől ezzel kezdeni, hiszen bő egy hónap múlva úgyis váltani kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oneplus 12 12/256Gb CN OxygenOS 16
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi