Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bruce1967

tag

válasz scream #4194 üzenetére

köszönöm!
    Az egész lényege annyi,hogy egy saját messenger appot szeretnék,egy navigation drawer activityvel de ez most még lényegtelen.csináltam elé egy Login(empty) Launcher, activityt hogy ha azon elfogadja a bejelentkezést akkor értelemszerűen lépjen tovább a messenger navdraw activityére.Mostmár odáig eljutottam hogy nem áll le,behozza a Login activitymet a gombokkal,viszont mikor rámegyek hogy bejelentkezés,fiokot választok és utána nem történik semmi magyarul nem jelentkezik be és még az android studioban is ki van irva hogy login failed pedig van internet permissionom is mert azzal kezdem általában az appot.

A futtatásrol annyit hogy mivel amd-s vagyok belső emulatort az sdk nem enged felrakni,igy egy m4 aquán tesztelgettem ami a sajátom volt amig el nem adtam és a helyette levő honor 8 at valamiért nem ismerte fel a studio pedig benn van a debug mod, igy csak ugy tudtam tesztelni ha kiirattam apk ba onnan a telora és telepités,tegnap annyival könnyebb lett hogy barátnőm odaadta a nem használt m4 aquáját igy azzal tudom futtatni, app playerben a nox app playert használom de nem nagyon vagyok oda értük

Új hozzászólás Aktív témák