Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bruce1967
tag
köszönöm!
Az egész lényege annyi,hogy egy saját messenger appot szeretnék,egy navigation drawer activityvel de ez most még lényegtelen.csináltam elé egy Login(empty) Launcher, activityt hogy ha azon elfogadja a bejelentkezést akkor értelemszerűen lépjen tovább a messenger navdraw activityére.Mostmár odáig eljutottam hogy nem áll le,behozza a Login activitymet a gombokkal,viszont mikor rámegyek hogy bejelentkezés,fiokot választok és utána nem történik semmi magyarul nem jelentkezik be és még az android studioban is ki van irva hogy login failed pedig van internet permissionom is mert azzal kezdem általában az appot.A futtatásrol annyit hogy mivel amd-s vagyok belső emulatort az sdk nem enged felrakni,igy egy m4 aquán tesztelgettem ami a sajátom volt amig el nem adtam és a helyette levő honor 8 at valamiért nem ismerte fel a studio pedig benn van a debug mod, igy csak ugy tudtam tesztelni ha kiirattam apk ba onnan a telora és telepités,tegnap annyival könnyebb lett hogy barátnőm odaadta a nem használt m4 aquáját igy azzal tudom futtatni, app playerben a nox app playert használom de nem nagyon vagyok oda értük
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HP EliteBook / ZBook topik
- Fotók, videók mobillal
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest