Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- IR fotózás/Infra fotózás
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyrpacia
csendes tag
Igen valóban eléggé leegyszerűsítettem az okot. A valóság az hogy az alap virtuális gép nem használ semmiféle hardveres virtualizációs technológiát. Az egészet szoftveresen oldja meg, így nem szükséges hogy a fejlesztő gép támogasson bármilyen hardveres virtualizációt. Látható hogy igen erőforrás igényes egy nagy részben konfigurálható gépet teljes egészében szoftveresen működtetni. Mivel ARM processzort virtualizálunk így az összes utasítást át kell fordítani másik utasításkészletre.
Itt jön a képbe az x86-os képfájl. Itt lecserélték az emulátor (Android) Linux kernelének ARM specifikus utasításait az x86 os utasításkészletre így már nem szükséges egy teljes ARM processzort virtuálisan működtetni. Az utasítások mehetnek közvetlenül a hoszt processzorának, nyilván felügyelten (ehhez kell hogy a hoszt támogassa a hardveres virtualizációt).Persze nem állítom hogy az x86 os kép minden esetben gyorsabb. Nálam óriási a különbség a kettő között. Míg az alap alig akart elindulni és a menüt is 3 perc volt behozni addig az x86 os pikk pakk ment mintha telefonon futtattam volna.
Nem tudom a bluestacks mit használ és hogyan működik mert nem próbáltam még, amint lesz egy kis időm mindenképpen megnézem mert nagyon jó cuccnak tűnik, de egészen biztos vagyok benne hogy ilyen szintű testreszabásra mint az alap emulátorban biztosan nincs lehetőség. Így optimalizálni is könnyebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 5800x tuf, rtx 3080 10Gb, 32Gb DDR4 3600Mhz, wifis
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest