- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Valami iránymutatás jól esne egyáltalán mit keressek...
Oké, olyat találtam leírásban, hogy egyszerű scripttel be lehet importálni ilyesmit, ami a nagy baj vele, hogy maga a script a Contacts felületét kezeli, amin le kell kezelni keyevents-szel az összes felugró figyelmeztetést... Nem túl elegáns megoldás, ráadásul lassú is. Pláne ha több 100 névjegyről lenne szó...Nem ragaszkodom amúgy ehhez az elképzeléshez, mert több szempontból is necces. Pl ugye ezek a névjegyek nem maradnak rendezve a lista elején. Győzködöm az értelmi szerzőket, hogy elég lenne egy névjegykártya alkalmazás is, na nem mintha azt sokkal egyszerűbb lenne megírni nulláról...
Felmerült bennem az a lehetőség is, hogy lehet-e direktben íratni az adatbázist a rendszerrel, kikerülve a kezelőfelületet, de nem tudom mit keressek, vagy merre kéne továbblépnem, hogy egyáltalán hasonló megoldást találjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Oké, olyat találtam leírásban, hogy egyszerű scripttel be lehet importálni ilyesmit, ami a nagy baj vele, hogy maga a script a Contacts felületét kezeli, amin le kell kezelni keyevents-szel az összes felugró figyelmeztetést... Nem túl elegáns megoldás, ráadásul lassú is. Pláne ha több 100 névjegyről lenne szó...