Hirdetés
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- LG LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Valami iránymutatás jól esne egyáltalán mit keressek...
Oké, olyat találtam leírásban, hogy egyszerű scripttel be lehet importálni ilyesmit, ami a nagy baj vele, hogy maga a script a Contacts felületét kezeli, amin le kell kezelni keyevents-szel az összes felugró figyelmeztetést... Nem túl elegáns megoldás, ráadásul lassú is. Pláne ha több 100 névjegyről lenne szó...Nem ragaszkodom amúgy ehhez az elképzeléshez, mert több szempontból is necces. Pl ugye ezek a névjegyek nem maradnak rendezve a lista elején. Győzködöm az értelmi szerzőket, hogy elég lenne egy névjegykártya alkalmazás is, na nem mintha azt sokkal egyszerűbb lenne megírni nulláról...
Felmerült bennem az a lehetőség is, hogy lehet-e direktben íratni az adatbázist a rendszerrel, kikerülve a kezelőfelületet, de nem tudom mit keressek, vagy merre kéne továbblépnem, hogy egyáltalán hasonló megoldást találjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Oké, olyat találtam leírásban, hogy egyszerű scripttel be lehet importálni ilyesmit, ami a nagy baj vele, hogy maga a script a Contacts felületét kezeli, amin le kell kezelni keyevents-szel az összes felugró figyelmeztetést... Nem túl elegáns megoldás, ráadásul lassú is. Pláne ha több 100 névjegyről lenne szó...