Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem kell, de lehet. A binárisok vagy befordulnak forrásból, vagy ha egyediek/zártak, akkor bemásolja őket a build script a helyükre.
A modulok, már ami a kernelt illeti a kernellel fordulnak, onnan másolja őket. Kivétel a wifi. Azt külön kell forgatni -ne kérdezd miért, fogalmam nincsen-.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Valami iránymutatás jól esne egyáltalán mit keressek...
Oké, olyat találtam leírásban, hogy egyszerű scripttel be lehet importálni ilyesmit, ami a nagy baj vele, hogy maga a script a Contacts felületét kezeli, amin le kell kezelni keyevents-szel az összes felugró figyelmeztetést... Nem túl elegáns megoldás, ráadásul lassú is. Pláne ha több 100 névjegyről lenne szó...Nem ragaszkodom amúgy ehhez az elképzeléshez, mert több szempontból is necces. Pl ugye ezek a névjegyek nem maradnak rendezve a lista elején. Győzködöm az értelmi szerzőket, hogy elég lenne egy névjegykártya alkalmazás is, na nem mintha azt sokkal egyszerűbb lenne megírni nulláról...
Felmerült bennem az a lehetőség is, hogy lehet-e direktben íratni az adatbázist a rendszerrel, kikerülve a kezelőfelületet, de nem tudom mit keressek, vagy merre kéne továbblépnem, hogy egyáltalán hasonló megoldást találjak.
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni úgy érzem, mert egy csomó nálam jóval tapasztaltabb programozó gyűlt itt össze!
Adott egy vcard fájl (vcf). Annyi lenne a dolga a kisalkalmazásomnak, hogy ennek a tartalmát tegye be szépen a névjegyzékbe, ahol a felső részen most a saját szám szerepel, alá beszúrva (céges névjegykártya...), de ezt csak az első induláskor. Nem kell a proginak külön kezelőfelület és fontos, hogy csak a factory reset után, tehát ne minden indításra írja újra, egyszer, meg nyilván mikor meg akarják nézni. A vcard-ban vannak képek is attól tartok. Kérek mindenkit, hogy ne indítsunk arról most hitvitát, hogy ennek mi értelme, mert nem az én ötletem volt, én csak elszenvedő alanya vagyok...

Teljesen mindegy amúgy a program nyelv, lehetne C-ben is, hogy bináris legyen és esetleg elindítom script-el a ramdisk alól egyszer... vagy hasonló megoldással. Lehet hogy jó lenne hagyományos apk-t formálni belőle, de ott nem is tudom jelenleg hogyan tüntetném el a minimális kezelőfelületet is... kicsit hülyének érzem magam, nyilván az is vagyok, ehhez. Delphi-ben programoztam sokat, de az Androidba ennyire sem folytam még bele. Jó persze: "Hello world"-ig nem kell visszamennem és az Eclipse sem ismeretlen, de akkor sem vagyok gyakorlott cseppet sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Oké, olyat találtam leírásban, hogy egyszerű scripttel be lehet importálni ilyesmit, ami a nagy baj vele, hogy maga a script a Contacts felületét kezeli, amin le kell kezelni keyevents-szel az összes felugró figyelmeztetést... Nem túl elegáns megoldás, ráadásul lassú is. Pláne ha több 100 névjegyről lenne szó...