Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kutyauto

csendes tag

Sziasztok,

Küzdök a publikálással. A legelső feltöltésemben nem talált piros hibát a Google Play, de pár kontraszt, meg efféle dolgokat kiírt. Erre letiltottam a sötét módot, nem volt kedvem vacakolni vele, meg még ezt azt módosítottam. Második feltöltésre , hozott egy hibát egyetlen eszközön, ami a szövegfelolvasás részben keletkezett. (amihez amúgy nem nyúltam)

Itt a lokalizációnak megfelelő első hangot próbálom kiválasztani, amihez nem kell hálózati kapcsolat sem.

var voice:Voice? = null
    voice = tts?.voices?.first {
    it.locale == clocale && !it.isNetworkConnectionRequired
    }
    if (voice != null) {
    tts?.setVoice(voice)
    }

Erre jön ez a hiba, valahol a TextToSpeech motorban :
    java.util.NoSuchElementException: Collection contains no element matching the predicate.

Erre az egészet betettem egy
    try{ }

blokkba, gondolván hogy ha azon belül hiba jön, akkor az ignorálódik. De nem. Megmaradt a hiba .
    Elég tanácstalan vagyok, lassan haljok rá, hogy az egészet kihagyom aztán maradjon a defaulton :-/
    Amilyen okosnak és kukacosan precíznek tűnik a fordító, pont olyan nehézkesnek megfelelni a teszteken. Még valami egyedi natív crash is van egy fajta eszközön egy szimpla hangfájl lejátszásnál, de azzal még nem foglalkoztam. Kicsit lelomboz ez.

Új hozzászólás Aktív témák