Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pakriksz

őstag

én nem értem ezt az android marháskodást (főleg azt nem értem miért nem volt jó az eredeti javas működés),

Szóval tesztelgetek, majd egy service-t szeretnék csinálni.

Szóval létrehozok osztályt ami extends Activity. Az oncreate metódusába beírtam egy log üzenetet hogy lássam mit csinál. Ez megy is csak elég furán... az üzenet mindig megjelenik ha forgatom a telefont és változtatja az alkalmazás felületének orientációját, tehát forgatáskor mindig lefut az oncreate? Ez wtf?
    ugyanitt egy startservice-el elindítom a teszt service osztályt aminek szintén raktam az oncreate metódusába egy log-os jelzést, ez viszont soha nem jelenik meg, tehát úgy néz ki nem is hozza létre az osztályt... viszont az app ablak bezárása után még is ott marad a folyamatok között, tehát még is service-ként viselkedik.

(egyébként ha összejön egy normális hangerőszabályzást szeretnék vele megoldani, mert az alap 15 fokozatú szabályzás az egy hulladék(a legkisebb fokozat is túl hangos ha fülhallgatót használok), és ennek megoldására csak 1 db fizetős bloatware app van, amit szeretnék elkerülni)

Új hozzászólás Aktív témák