Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
én nem értem ezt az android marháskodást (főleg azt nem értem miért nem volt jó az eredeti javas működés),
Szóval tesztelgetek, majd egy service-t szeretnék csinálni.
Szóval létrehozok osztályt ami extends Activity. Az oncreate metódusába beírtam egy log üzenetet hogy lássam mit csinál. Ez megy is csak elég furán... az üzenet mindig megjelenik ha forgatom a telefont és változtatja az alkalmazás felületének orientációját, tehát forgatáskor mindig lefut az oncreate? Ez wtf?
ugyanitt egy startservice-el elindítom a teszt service osztályt aminek szintén raktam az oncreate metódusába egy log-os jelzést, ez viszont soha nem jelenik meg, tehát úgy néz ki nem is hozza létre az osztályt... viszont az app ablak bezárása után még is ott marad a folyamatok között, tehát még is service-ként viselkedik.(egyébként ha összejön egy normális hangerőszabályzást szeretnék vele megoldani, mert az alap 15 fokozatú szabályzás az egy hulladék(a legkisebb fokozat is túl hangos ha fülhallgatót használok), és ennek megoldására csak 1 db fizetős bloatware app van, amit szeretnék elkerülni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi