-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Korábban hasznos tanácsokat kaptam itt tablet vásárlás ügyében
Ez úton is köszönöm a segítséget.Most lenne egy újabb kérdésem.
Milyen tokot ajánlanátok egy Asus ZenPad 10" Z300C -hez.
Akár billentyűzet is lehet, de nem feltétlen szükséges.Válaszaitokat előre is köszönöm!
Üdv:
Tanisz -
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Nagyon alul informált vagyok a tablet piac termékeivel, kb 3 éve foglalkoztam vele utoljára.
Ezért fordulnék hozzátok, kérnék tanácsot!Testvérem szeretne venni egy 9-10"-os tabletet, teljesen általános felhasználásra, netezés, közösségi oldal, videók nézegetése...stb.
Nem kell SIM kártya foglalat, elég ha WIFI-s, de ha véletlen van rajta 3G, nem hátrány, bár amilyen ársávban akar, annyiért nem lesz
Az akkuja jó lenne ha elég izmos lenne, szóval ne merüljön le 1-2 óra alatt.
Hazai boltban megvehető legyen, akár pár napon belül.A piacon elérhető most max 60e HUF környékén ilyen paraméterekkel rendelkező tablet?
Néztem eddig a ASUS ZENPAD 10"-et vagy a Samsung Galaxy Tab E -t, de bármilyen gyártó szóba jöhet.
A lényeg még az, hogy ne kelljen mókolni a ROM-ot, testvérem ilyenhez nem ért, nekem meg nincs kedvem vele szórakozni
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Tanisz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest