Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2025: Véd, világít, vetít
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
Quent1n #64697 üzenetére
Az ME70C-n kívül gyakorlatilag bármelyiket választhatod.
Az Amazon tabletjei meg azért nincsenek ajánlva, mert egyrészt nem forgalmazzák itthon, másrészt meg gyárilag egy saját Android fork fut rajtuk, ami minden Google alkalmazástól és API-tól mentes, szóval out of the box nincs rajta se Play, se semmi.(#64698) zaskar
A Samsung Galaxy Tab E 9.6-ot inkább ne. Mennyit szánna rá a kollégád?
(#64701) McReay
Acer B1-770, Lenovo A7-10, refurbished ASUS MeMO Pad 7 ME176CX, Alcor Zest Q880I
(#64703) MonRo
Nem egy egyszerű kérdés, mert mindegyik jobb valamiben a másiknál. A Lenovoban van a nagyobb felbontású (és valamivel jobb) kijelző és a nagyobb akku, az ASUS-ban meg az erősebb processzor és a nagyobb belső tárhely. Ezek és az ár figyelembevételével szerintem nem lesz nehéz meghozni a döntést.
(#64706) dragonfx
Nekem megfelel (az esetek 70%-ban egy ilyen felbontású tabletet használok), pedig a telefonom FHD és a többi tabletnek is nagyobb a felbontása, de ez én vagyok.
(#64707) Met
Ha azt gyorsnak érzete, akkor majdhogynem minden/bármi szóba jöhet. Így meg aztán még nehezebb.
(#64708) vacs
Mivel hivatalosan Magyarországon továbbra sem forgalmazzák, így normális garancia sem lesz, csak bolti. Itthon leginkább a sufnigéesemek forgalmazzák, náluk meg elég valószínűtlen egy fekete péntek.
Az EXPANSYS-on nézd esetleg majd meg, náluk is lesz talán akció.(#64710) mellov
Ha kifejezetten gamer tabletre van szükség, akkor csak ez a kettő jöhet szóba (az Acer Predator 8 az én szememben nem az). Itthon túl nagy felhozatal nincs, 80-90 ezer forint környékén az ASUS MeMO Pad 8 ME581CL és az ASUS ZenPad 10 Z300CL számít a legjobb vételnek a teljesítményt is nézve.
(#64711) kretenallat
Hasonló eset, szintén GearBest.
Igen, van/volt olyanra példa, hogy egy lyukon osztozott a kettő, a fizikai reset "gomb" nyomkodása viszont továbbra sem csinál factory resetet. Önmagában az csak egy fizikai megszakító, szóval ez csak egy ilyen kalapból előhúzott random válasznak tűnik.Felesleges körök helyett én egyből a PayPal felé fordulnék, bár benne van a pakliban, hogy nem a javadra fognak dönteni.
(#64712) Scrydhan
LG G PAD II 10.1 (az alaptárhely mondjuk nem nagy)
Az abszolút csúcs a Tab S2 9.7 lenne, de ezt már kiejtetted. A másik még, ami szóba jöhetett volna a Nexus 9, de az meg nem bővíthető.(#64713) freeknight
Igen, létezik ilyen.
A fekvő robotnál nyomd meg a hangerő + (vagy -) gombot, némely modellnél így jön be.
További lehetőségek: [link](#64714) Tanisz
A Samsung Galaxy Tab E 9.6-ot inkább felejtsd el.
Acer Iconia Tab B3-A20, ASUS ZenPad 10 Z300C, ezekre érdemes ránézni, plusz esetleg még a refurbished ASUS-okra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arch Linux
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Építő/felújító topik
- eFootball
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest