- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
uniqm1
tag
válasz
csendes #65971 üzenetére
Értem, akkor emiatt tényleg felesleges aggódnom. A linkelt fórumon sajnos nem nagyon volt plusz információ, eléggé kihalt a topic, de azért köszönöm.
Mindent egybevetve, használható gépnek tűnik a V820W, az Asus mellett igazándiból a fél évvel több (és nem mellesleg hazai) garancia, meg a hosszabb üzemidő szól, ha jól látom. Ha ezek nem zavarnak, nyomhatom a rendelés gombot? -
uniqm1
tag
válasz
cidalain #65963 üzenetére
Igen, a Chuwi Hi8-on is elgondolkodtam, viszont most 108 $ a Gearbest EU raktárban, annyiért már nem hoznám el. Akkor már inkább Hi8 Prot vennék, bár az meg nincs EU raktárban. A linkelt Onda viszont best buynak tűnik ennyiért, csak nem tudom, hogy merjek-e beruházni rá. Az Asus tudom, hogy jó, de azért ott van az az érzés, hogy ha kaphatok jobbat is a pénzemért, akkor inkább azt választanám. A hajamat tepni viszont nem szeretném utólag amiatt, hogy valami sz*rt választottam.
#65964 Art1: én is elgondolkodtam azon, hogy kevés lehet a 32 Gb a két rendszernek, de a 64Gb már teljesen más árkategória, meg hát sd kártyával - gondolom - ezen lehet segíteni.
-
uniqm1
tag
Sziasztok!
Alkalmankénti netezés/filmnézés/esetleg némi játék céljából vennék egy tabletet. Különösebb igényeim nincsenek, minél olcsóbban szeretném megúszni, mondjuk úgy 30k alatt, bár nincs kifejezett küszöb az árat illetően. Méretben már egy 7"-os is elég lenne, ezért a már sokat ajánlott Asus MeMO Pad 7 ME176CX 16GB Refurbished tablet is jó lehet.
Az EU raktárakat böngészve azonban megakadt a szemem ezen:
Onda V820W Windows 10 + Android 4.4
~80 dodóért ez kb. ajándék kategóriának tűnik. Visszaolvasva látom, hogy az Onda a megbízhatóbb gyártók között van, de erről a típusról nem igazán volt infó sem itt, sem az Onda topicban.
A Dual OS, meg a 8" méret szimpatikus, de
ez a hír viszont kicsit elriasztott.
Mi a véleményetek, érdemes beruházni egy ilyenbe, vagy esetleg más hasonló kínai csodába (ahogy néztem ,van - vagy legalábbis szokott lenni - még más 8" Dual OS tablet is az EU raktárakban 100$ tájékán), vagy inkább maradjak az Asusnál?
Köszönöm előre is a tanácsotok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motoros topic
- Revolut
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Goddess of Victory: Nikke
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest