Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• boedi

újonc

Sziasztok!
    Alap netezésre szánt két 8 inches tablet közötti döntésben kérek segítséget:
    1. Lenovo TAB3 8plus (3GB RAM/16GB ROM)
    2. Asus ZenPad 8.0 Z380M (2GB RAM/16G ROM)
    Az utóbbira lenne magyar gari.
    Az Asus korábbi 1GB ramos változatát nem dicsérte égbe az itteni teszt, de ez frissített hardver, szoftver ahhoz képest.

Egy amerikai teszt egész jó véleménnyel van. (https://www.notebookcheck.net/Asus-ZenPad-8-0-Z380M-6B026A-Tablet-Review.171676.0.html). Sajnos ezen az oldalon nem teszteli ezt a lenovot, így nehéz hasonlítani.

A lenovo hardver tudomásom szerint elég jó. Mennyire tudja felvenni ez az Asus a versenyt vele?

Mint írtam a gépen jellemzően nem fogunk játszani, net, film, cset, ilyesmi.

Ha jól olvastam az asus nem tud usb otg-t fogadni. Ebben az esetben csak BT klaviatúrát lehet akkor kapcsolni?
    Köszi a segítséget.
    Üdv
    Bödi

• boedi

újonc

Sziasztok!
    Nézegetem már pár napja a fórumot.
    Egy használtnak hirdetett készüléket vennék.
    Két Lenovo között vacilálok:
    1. Lenovo idea Tab 2-A10-30
    2. Lenovo TAB 8 Plus

Ahogy elnézem az elsőnél a proci is lassabb, és fele olyan magszámú, de ami kérdés, hogy a két video kártya között van-e lényegi különbség?
    Ami miatt nem tudok dönteni, hogy az A10-30-najk nagyobb a kijelzője. Bár hardvereden kicsit talán gyengébb.
    Érdemes emiatt a régebbit választani?

Amire szeretném használni, az leginkább alap internetezés, esetleg filmnézés, szociális élet a cyber térben. Talán fontos lehet az appok közötti gyors váltás, esetleg az osztott képernyő.

A kettő ára ugyan az.
    A másik kérdés, hogy a régebbire (idea TAB2 A10-30) lehet-e, érdemes-e újabb androidot húzni.
    Köszi
    Bödi

Új hozzászólás Aktív témák