Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti439
csendes tag
válasz
®abstract® #87118 üzenetére
A Samsungot egy éve vettük újonnan apámnak szóval csak ezekről tudok véleményt írni.
cidalain
Néztem a Xiaomi Pad 5-öt, de most nem fér bele a keretbe. Lehet, hogy inkább összegyűjtök arra, hogy ne érjen csalódás. -
peti439
csendes tag
válasz
®abstract® #87115 üzenetére
Kirin-ben Honor 8-am volt ami nem tablet, de erről van tapasztalatom. Örültem, hogy két év után lecseréltem. Egy nem nagy minőségű Unity játék szaggatott rajta, GTA se ment rendesen ami a HTC One M8-on gond nélkül futott. Apámnak van egy Samsung Galaxy Tab A 10.1 ( SM-T510 ) amit vissza kellett állítanom Android 10-re mert 11-en még a Youtube-ot se volt képes nagyon megnyitni annyira lassú lett.
-
-
-
peti439
csendes tag
Sziasztok!
Ipad Pro 11 2020 mellé keresnék valami hasonló Androidos tabletet. Megfelelő teljesítmény, sztereó hangzás és kijelző ami lényeges lenne. Leginkább Snapdragon procis tablet érdekelne mivel az Exynos-al meg a Huawei ( nem tudom a pontos nevét ) csak gondom volt. 50-100 ezer forintos kategóriában gondolkoztam. Mit tudnátok ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest