-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrimplandhu
tag
Sziasztok!
Onda v919 dualos tablet ügyében szeretnék segítséget kérni. Android alatt nagyon merül. Megnéztem, a fö fogyasztó maga az android rendszer azon belül az tűnt fel, hogy a proci teljes üzemmódban marad. Azaz reggel 100%-o n levő tablet kikapcsolt képernyővel délutánra 80%-os volt. Nem nagyon értek hozzá és pár kínai írásjeles android app is van amit nem merek piszkálni. Mivel tudnám ezt a funkcióját átállítani, hogy ne szívja az akksit? -
Shrimplandhu
tag
Onda V919-t hozott ma a posta. Első benyomásaim nagyon jók, jó minőségűnek tűnik. Nem vagyok android guru ezért meg szeretném kérdezni: a kínai kriksz-krakszos programokat legyalulhatom róla? Elrontani nem tudom?
-
Shrimplandhu
tag
válasz
MikaVejneGI #66490 üzenetére
A felbontás a két modell között jelentősen eltér
-
-
Shrimplandhu
tag
válasz
AsusBoy #66407 üzenetére
Elég erős kritériumokat fogalmaztál meg. A Teclast, Onda, Chuwi vonalból 35 körül vannak a gyengébb felbontásúak. 40-45 körül a jobb kijelzővel rendelkezők.
bazsimano: Jó vételnek tűnik (én is hasonlókat nézegetek) csak sajnos nem EU-raktáros...Bamba vagyok vagy máshogy jelzi ez a webshop a termék helyét? Ez EU-raktáros?
[link]
Szerk: Eddig nem, de most úgy töltődött be a weboldal hogy választható a raktár... -
Shrimplandhu
tag
válasz
DiscoDan #66383 üzenetére
Én a 10' méretet javasolnám. Nézve jóval nagyobbnak érződik mint a 7-8 collosok. A helyedben megnézném élőben (pl. MM) hogy melyik tetszik jobban. A kisebbek kompaktabbak a nagyobbat már macerásabb vinni-hordani.
Akksi időben szerintem visítva bírnak ki ennyit. Ezt meg kitapasztalod, ha nem bír annyit akkor egy powerbank (3-4-5 e ft) megoldja ezt a gondot.
Használtat én csak eredeti garanciával vennék.
Ha a nagyobb felbontást preferálod szerintem 70-80 körül már vannak jó gépek. Ajánlani nem tudok konkrét típust. -
Shrimplandhu
tag
válasz
csendes #66376 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
A tiny-n tényleg van EU raktár szinte mindegyik termékre (cserébe picit vastagabb ceruzával írnak) A GB-n én nem láttam most EU-s terméket. A múltkor valaki linkelt innen a fórumból egy Teclast-ot (a GB-ről EU-sat) de az hamar elfogyott.
A dual rendszertől ne féljek igaz?
Az intel procik szeretik az Androidot? (régebben mintha olvastam volna problámákról e témában) -
Shrimplandhu
tag
Sziasztok!
cidalain vagy aki ért hozzá légyszi kommentálja a gondolatmenetemet hogy helyes-e
1., Tabletet szeretnék venni. 10-es méretű kéne. Androidosat. Semmi extra tudásra nincs szükségem, de nem ártana egy jó hardver az időtállóság miatt. A topikot olvasgatva sajnos itthon elég drága móka egy normális vas.
2., A kínaiaktól nem idegenkedem. A Teclast, Onda, Chuwi márkákat ajánlottak. Ezek ár/értékben körökkel verik az itthoni márkás versenyzőket.
3., beszerzési forrásként a gearbest-et és banggood-ot ismerem van még megbízható alternatíva?
4., Most épp nem látok Eu raktáras termékeket. Az áfa miatt viszont jó lenne ilyen forrásból. Várjak pár napot szokott lenni? -
Shrimplandhu
tag
Nagyrészt az itteni tanácsok hatására sikerült beszerezni: Prestigio Wize 5002-t.
Pár napos tapasztalatok: felbontás tűrhető, gyorsaság tökéletes, akkuidő jó. Súlyra kicsit nehéz, de nem vészes Anyagminőség nagyon jó. Mivel topikját nem találtam kicsit offként megkérdezem hátha akad itt tulaj:
Tokot honnan vettetek rá? Specifikusan erre a modellre nem nagyon találtam. Az általános tokok közt jól látom, hogy két féle van: karmos vs gumis. Melyik a jobb? -
Shrimplandhu
tag
köszi a válaszokat. Igen fogos kérdés hogy megér-e +50%-ot árban az LG.
Egy Asus már üzemel a családban azzal meg vagyunk elégedve, de most annyi Asus modellt találtam hogy nem látom hogy mi a különbség köztük. -
Shrimplandhu
tag
Sziasztok!
10 collos tabletet szeretnék, egyszerű általános célokra. A jelöltek:
- Prestigio Multipad Wize 5002 40e
- Asus Transformer Pad TF103CX 8GB 55e
- LG-Pad 10.1 60e
- Egyéb?A Prestigiot e topikban "találtam". Kicsit idegenkedek a másodvonalas márkáktól (régebben volt negatív tapasztalat). Az Asus és az LG kicsit drágább, megérik a felárat?
Amúgy összehasonlítgatva a termékeket szinte nem látok különbségeket. A fő paraméterek felbontás, procijel, magok száma, memória stb mind egyforma. Nemcsak a fenti három versenyzőnél hanem szinte mindenkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gumi és felni topik
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest