- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtsandor
csendes tag
válasz
cidalain #64141 üzenetére
Hali !
Kösz a gyors választ. Eddig tényleg egy Windows Starter-es kis laptop-ot ( HP ) sikerült összehangolnom egy DVB-T 202 tipusú TV-tunnerrel ( a Philips ) jelerősítő segítségével. Igy nem csak a köz.szolg. csatornákat veszem, (zárt helyen is ) de bejön a TV 2, RTL Klub és a Pro 4 is. De,ezt az összeállítást szeretném ( súly és helyigény szempontjából csökkenteni, jelenlegi 1,8 kg- és 40 x30x 10 cm) ezért gondoltam egy célirányos androidos megoldásra. Melyik processzor és graf. gyorsító lenne a legalkalmasabb erre a célra és , ezt melyik tipusnál/márkánál találnám meg ? A perifériák ebben az esetben nem olyan fontosak. Na meg az ára is legyen... baráti !
-
vtsandor
csendes tag
Hali !
Android tableten szeretnék élő TV müsorokat (tudom, nincs sok ) nézni vifi-t és 3 D-mellőzve ( hiányában ) . Erre a célra van egy micro USB DVB-T tunnerem és egy 42 GB -os Philips jelerősítőm. Milyen 7 " tabletet keressek olyan 30-40 ezer között ami a leginkább megfelelne erre a célra ? Minden véleményre, de főleg tapasztalatra vevő vagyok !
-
vtsandor
csendes tag
válasz
cidalain #62128 üzenetére
Sziasztok ! Jó , ha nem Wayteq , akkor mi a véleményetek egy 7" dual SIM-es Concorde Omega -ról ? Itt mintha összejönne minden amit keresek !1 G RAM, 1,3 GHz, Dual SIM . bluetooth 2 füles és rádió, Wifi és 3 G, telefon csak azt nem tudom kihámozni, hogy a MT 8232/ Mali 400 MP együttes, hogy bírja ezt ? Egy weboldal letöltése percekig fog tartani, a wifi örökölte itt is a Concord problémáit ? Tudom , ezért a pénzért....ez van , Szóval véleményeket kérek.!
Eddigi infóim innen : http://www.technokrata.hu/mobil/tablet/2015/07/14/teszt-concorde-tab-omega-3g-ami-valojaban-6g/
-
vtsandor
csendes tag
Sziasztok !
Öregecske és lassú 7 " Yamoto q 88 Tabletem szeretném cserélni , igényeim :- 7 " jó képminőségű kijelző : 1024x600 IPS ?
- min. 1,5 RAM jó lenne
- új, garanciás, és szervízhátérrel
- 3 G képes ( Telenor-os Huawei E 173 mobil USB stick-em van )
-WI-FI képes legyen, főleg netezésre, a SIM kártyára letöltött filmek nézésére használom
- lehetőleg fekete szinben
- 35-max 40,000 forint amit erre célra....
- hol keresgéljek ? WAYTEQ esetleg LENOVO ? vagy van ésszerűbb megoldás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Revolut
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest