- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davcy
tag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy nővérem tabletet venne fiainak. A Samsung T720 Galaxy TAB 10.5-öt nézte ki. Lehet vele mellé lőni? Esetleg mást vennétek ebben az árban?
A másik kérdés, hogy kell-e nézni, hogy hol veszem meg? Az árukeresőn 118e-től indulnak az árak, de a nagyobb boltokban 150e fele vannak. Fontos, hogy hol veszem?
Előre is köszönöm, -
Davcy
tag
válasz
cidalain #80922 üzenetére
Szia!
Nem okoskodásból írtam, hanem azért, mert nincs benne a kompatibilitási listában és úgy néztem, hogy az alábbi specifikációból a GPU elvárást sem teljesíti:
RAM: 3GB or higher
GPU: Adreno 530 or higher, Mali-G71 MP20, Mali-G72 MP12 or higher
3GB of free onboard storagePersze, én (illetve a nővérem) lenne a legboldogabb, ha a T5-ös megfelelne a fenti elvárásoknak.
-
Davcy
tag
Sziasztok!
Nővérem vásárolna a két fiának (10 és 8 évesek) egy-egy tabletet.
A kérdés az lenne, hogy kb. 4 évig nyüstölhető, játékra használt (Fortnite, CR, COC, Battle Royale, stb.) tabletet mit ajánlotok minimum áron?Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10 környéke.
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új.
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció? Itthon.
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Kb. csak játék.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). Hát ez nehéz. A legolcsóbbat venném, ami a fentebb megadott specifikációkat teljesíti. Tehát azt mondanám, hogy max. 100e, de ha 50e-ből is kijönne az elvárt minőség, akkor azt venném.Látom, hogy sok helyen a T5-öt ajánljátok, de nekem a specifikációból úgy tűnik, hogy nem fogja a Fortnite-ot vinni...
Előre is köszi,
-
Davcy
tag
Sziasztok!
Családban szeretnének venni tabletet 60e körül.
Film nézésre lenne az elipszis tréneren, meg esetleg e-mail, facebook nézegetésre.
Cipelve nem lenne (max. lakáson belül...) - WIFI van 3-4G nem kell.
Az ajánló alapján ezt néztem ki: Lenovo Tab 2 A10-70 ZA000017BG (62.990).
A fenti felhasználás alapján van olyan tablet, amit szívesebben ajánlanátok ebben az árban és kb. ebben a méretben (9-10").Előre is köszönettel,
-
Davcy
tag
Sziasztok,
nővéremnek vennék valamilyen olcsóbb tabletot, otthonra - főleg netezésre.
A Prestigio MultiPad 7.0 HD+ 8GB ~ 25e környékén nekem szimpatikusnak tűnt, a HDMI hiánya nem izgat, szerintem nem lesz semmire sem rákötve... . Wifi van, 3g nem kell hozzá!
Tudtok valami jobbat ajánlani ebben a kategóriában?Előre is köszi,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Óvodások homokozója
- Anime filmek és sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest