-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konyika
senior tag
Samsung smt 580-hoz megjött a a nougat android 7.0
Egyenlőre jónak tünik jobb mint a 6.0
-
Konyika
senior tag
válasz
cidalain #72136 üzenetére
Köszönöm a gyors választ
Akkor valószínű maradok az SM T580-nál. A másik kinézett tab ő lett volna bár szerintem ez gyengébb a samsungnál.
-
Konyika
senior tag
Sziasztok
Tabletet szeretnék venni a héten. A régi tabom eladásra került ezt váltanám erősebbre.
Amit szeretnék:
10" körüli full HD kijelző lehetőleg IPS
Új készülékben gondolkozom de meggyőzhető vagyok
Itthon szeretném megvásárolni
Amire használnám: böngészés, skype, viber, messenger egy egy kisebb játék (ha böngészek vagy játszok ne omoljon össze ha át akarok skype-ra váltani)
A rá szánt keret 60-70 ezer környéke lenne.
2 GB ram-ot mindenképpen szeretnék szerintem ez volt elődjén a szűk keresztmetszet.Ha valakinek van jó tippje kérem ne tartsa magába. Előre is köszi:
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest