- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
doktordiablo
csendes tag
udvozlet.
tablet vasarlasara adtam a fejem, ebben lenne szuksegem egy kis segitsegre.volt szamos alkalommal a kezemben tablet, de sajat tabletem sosem volt.
mindenkeppen meg szeretnem rootolni es lehetoleg kidobni a teljes android rendszert es CyanogenMod-ot telepiteni helyebe (jartas vagyok linux teren)a kotelezo kerdesekre valaszolva a kovetkezo parameterek korvonalazodnak:
- 7-10 huvelykes korulit szeretnek
- lehetoleg ujat szeretnek
- kulfoldrol vasarlas is szoba johet
- leginkabb internet es navigaciora lenne hasznalva, minimalis filmnezes es egyszeru (nem grafikus) alkalmazasok futtatasa
- legfeljebb 70K forintot szannek ranehany konkretabb dolog:
- legalabb 2 magos gepet szeretnek
- legyen benne normalis GPS (nem tudom a pontos kifejezest, de mukodjon internet es 3g/4g/akarhany G nelkul is)
- 2GB ran korulbelul szerintem eleg lesz
- lehetoleg minel jobb minosegu wifi, mivel tobbnyire utazas kozben lesz hasznalva
- sim/telefon/*G tamogatas nem szukseges - hagyomanyos "keziszamitogep" jelleggel lesz hasznalva
- minel jobb rootolhatosag es az alternativ android operacios rendszerek (kapasbol a fentebb emlitett CyanogenMod) minel jobb tamogatasa
- legyen fizikailag strapabiro, nem tudom, hogy ez mennyire lehet elvaras, nyilvanvalo nem fog az ember rajta tuzifat vagni, de tartos utazasokat birjon ki, ne hajoljon meg satobbielore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged