Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
Üdv,sziasztok!
Anyósnak szeretnék egy tabletet venni,legfőképpen Skype.Facebook,Youtube,alap böngészésre fogja használni,a keret max 55e lenne,és 8-10" között gondoltam a méretre.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? -8-10"
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - Újat
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
- itthonról
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) - internet
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). - max 55eKöszi előre is!
-
bghistvan
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Értem,valami ilyenre tippeltem én is,hát minden nap egy kb 2 órát szokta használni esténként ,meg hétvégente főzés közben arról néz filmeket

Végülis lassan másfél éves lesz,és soha nem fagyott még ki,nem is laggolt,ugyanolyan gyors mint újkorában......szereti is nagyon,reméljük nem fordul újra elő ilyen,vagy ha igen,akkor gari időn belül.
Viszont tableteknél van valamilyen "reset" funkció,ha megakad vagy kifagy a rendszer? -
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
Asszony Huawei Mediapad M2 10" tablete tegnap este bekapcsolás után kb 10 percig csak azt írta ki,hogy "android indítása" (kis karika körbe körbe).......de nem jutott el a bootolásig.
Próbáltam kikapcsolni....röviden ...hosszan.....hangerő le-fel közben on/off de semmi nem történt.
Egyszer csak elindult,aztán kikapcsoltam ,majd vissza.....majd megint ki,újra vissza....és azóta is rendben teszi a dolgát,semmi lagg (eddig sem volt),ugyanolyan gyors.
Szerintetek mi okozhatta ezt az anomáliát?
Még garanciális a készülék 10 hónapig,szóval ha tégla lenne belőle akkor is van némi esély arra,hogy orvosolja a szervíz,de akkor sem értem,hogy ez a jelenség mi volt.......egyáltalán hogyan lehet "resetelni" ilyen probléma esetén a tabletet?(mert ugye akksit nem lehet kikapni,és hiába próbáltam meg a gombkombinációkat......random indult el)
Járt már valaki közületek így ezen típussal?
Danke! -
bghistvan
senior tag
Sziasztok!
van egy olyan jellegű problémám,hogy az asszonynak vett huawei mediapad m2 10.0 tableten a facebook applikációban való keresőre kattintás után kilép az alkalmazás..........vajon erre vmi megoldás létezik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX